4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu Gerçekleşti

Kayseri'de bu yıl 'Koramaz Vadisi' temasıyla gerçekleştirilen Yarı Maraton, 15 ülkeden 250 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Abone ol

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından düzenlendi. Etkinliğin teması 'Koramaz Vadisi' olarak belirlendi.

Etaplar ve Katılımcılar

Maratonun 21 ve 10 kilometrelik etaplarının başlangıcı, tarihi Cumhuriyet Meydanı'ndan yapılmıştır. Toplamda 15 farklı ülkeden 250 sporcu bu organizasyona katılım gösterdi.

Dereceler ve Ödüller

21 kilometre erkekler kategorisinde, birinciliği Ayetullah Aslanhan kazanırken, Hüseyin Can ikinci, Ömer Amaçtan üçüncü oldu. Kadınlar kategorisinde ise Sümeyye Erol birinci, Burcu Subatan ikinci ve Derya Kunur da üçüncü sırada yer aldı.

10 kilometre kadınlar yarışında, Gamze Bulut Duvar birinci, Özlem Kaya Alıcı ikinci ve Dilan Çukurçam üçüncü oldu. Erkeklerde ise Abdullah Tuğluk birinciliği elde ederken, Kıyasettin Kara ikinci, Enbiya Yazıcı üçüncü, İbrahim Karater dördüncü ve Hakan Çoban beşinci sırada yer aldı.

Ödül Töreni

Yarışların sona ermesinin ardından, Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan ödül töreninde başarı gösteren sporculara kupa, plaket ve diğer ödülleri takdim edilmiştir. Törende, sporculara çiçekler de verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu koşuldu. Organizasyona 15 ülkeden 250 sporcu katıldı.

Beşiktaş'tan UEFA'ya çağrı! Spor 19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Avrupa A Ligi'nde Mücadeleye Hazır Spor Cumhurbaşkanı Başdanışmanından Ali Koç'a eleştiri Spor Mourinho basın toplantısına katılmadı Spor