2024 Offroad Şampiyonası Denizli'de Tamamlandı

2024 PETLAS Türkiye Offroad Şampiyonası'nın 4. ayağı Denizli'de gerçekleşti, heyecan dolu yarışlar sona erdi.

Abone ol

2024 PETLAS Türkiye Offroad Şampiyonası'nın 4. ve son etabı Denizli ilinde başarıyla tamamlandı. Bu organizasyon, Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Offroad Spor Kulübü (DENDOFF) tarafından, Merkezefendi Belediyesi, Spor Toto ve ICRYPEX desteğiyle düzenlendi.

Yarış Detayları

Etkinliğe toplamda 4 farklı kategoride 18 araç ve 36 sporcu katıldı. Yarışmanın ilk günü, Yeşil Yayla Mahallesi'nde bulunan Pamukkale etabında 12 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi ve sporcular toplam 4 tur attı.

Final etabında ise Merkezefendi Belediyesi seyirci etabı 3 kez geçirildi. Yarış boyunca, katılımcılar arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Ödül Töreni

Yarış sonuçları ise oldukça heyecan vericiydi. Hem SSV hem de genel klasmanda birinci olan ekip, Kenan Özsoy ve Harun Deynek oldu. İkinci sırada Ergün Çirkin ve Batuhan Korkut, üçüncü sırada ise Mehmet Demirel ve Fettah Yiğit yer aldı. Yarışmanın ardından sporculara çeşitli ödüller takdim edildi.

2024 PETLAS Türkiye Offroad Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları, Denizli'de tamamlandı. Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Offroad Spor Kulübü (DENDOFF) tarafından Merkezefendi Belediyesi, Spor Toto ve ICRYPEX katkılarıyla gerçekleştirilen organizasyona 4 kategoride 18 araç ve 36 sporcu katıldı.

Nahit Şahin Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanlığına Seçildi Spor Arda'yı kızdıran soru Spor Paok maçının hakemi belli oldu Spor Van Bronckhorst'tan "bitiricilik" çıkışı Spor