100.yıla özel formayla sahaya çıktılar: Fenerbahçe, Pendikspor'u beşledi

Trendyol Süper Lig'in 10.haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Pendikspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertli takım, mücadeleyi 5-0 kazandı. Kanarya'ya galibiyeti getiren golleri Erdem Canpolat (k.k), İrfan Can Kahveci ve Edin Dzeko (3) kaydetti.

Abone ol

Trendyol Süper Lig'in 10.haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Pendikspor'a konuk oldu.

Sarı-lacivertli takım, mücadeleyi 5-0 kazandı.

Kanarya'ya galibiyeti getiren golleri 30'da Erdem Canpolat (k.k), 42'de İrfan Can Kahveci, 65, 77 ve 87'de Edin Dzeko kaydetti.

Fenerbahçe, bu galibiyetle birlikte puanını 30'a çıkarttı. Ev sahibi ekip ise 7 puanda kaldı.

ÜST ÜSTE 10.GALİBİYET

Sarı-lacivertliler, sezona Gaziantep FK galibiyetiyle başlarken, sırasıyla Samsunspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Alanyaspor, RAMS Başakşehir, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Hatayspor maçlarından 3 puanla ayrıldı. Pendikspor mücadelesinden de galip ayrılan Fenerbahçe, ligde galibiyet serisini 10 maça çıkardı. Bu süreçte 29 gol atan Kanarya, kalesinde ise 5 gol gördü.

Süper Lig’in 2009-2010 sezonunda ilk 8 maçta 8 galibiyet alarak, en iyi sezon başlangıcına imza atan sarı-lacivertliler, bu sezon bu seriyi 10 maça çıkararak rekoru geliştirdi.

DZEKO'DAN İLK HAT-TRİCK

Bosna Hersekli forvet, Pendikspor maçında 65, 77 ve 87. dakikalarda golleri atan isim oldu. 37 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'deki 10 maçta da forma giyerken ayrıca 2 kez asist yaptı. UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde de 2 golü bulunan Dzeko, bu sezonki gol sayısını 12'ye yükseltti.

Sezon başı takıma dahil olan Dzeko, Süper Lig'de ilk kez hat-trick yapma başarısı gösterdi.

Trabzon ile Karagümrük puanları paylaştı Spor Aboubakar'dan sonra Rosier! Beşiktaş'a bir şok daha Spor Cengiz'den büyük jest! Nutuk hediye etti Spor Alanya'da Ömer Erdoğan dönemi sona erdi Spor