10 maç sonra galibiyet kazanan Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel sert ifadeler kullandı

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Hatayspor, Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederek 10 maç sonra galibiyete uzandı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Volkan Demirel, sert ifadeler kullandı. Demirel, "Hatayspor'u ağzına alan herkes dikkat etsin. Dikkat etmeyen varsa, ben dikkat ettireceğim." dedi.

Abone ol
  • Süper Lig ekibi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 1-0 galip geldikleri Adana Demirspor maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

  • Volkan Demirel yaptığı açıklamada, "Yeri geliyor duş almaya suyumuz olmuyor bizim. Hatayspor'u ağzına alan herkes dikkat etsin. Dikkat etmeyen varsa, ben dikkat ettireceğim." dedi.
  • Hatayspor'un kendisi için kıymetli olduğunu belirten Demirel, "Hatayspor benim ailem. Hatayspor'a dil uzatan benim aileme dil uzatmıştır. Aileme laf atana da çok büyük cevap veririm. O yüzden herkes dikkat etsin" şeklinde konuştu.
Yunus attı, Leicester kazandı Spor Yeni takımı belli oldu Spor Muslera'ya yeni sözleşme teklifi Spor Sacha Boey Bayern Münih'te! Spor