Yeni kabine ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Yeni kabine ülke gündeminde ilk sıralarda yer alıyor. Seçim sonuçlarının belli olması sonrasında milletvekilleri dün yemin etti. Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin etmesi ve sonrasında kabineyi açıklaması bekleniyor. Peki, yeni kabine saat kaçta açıklanacak, yeni kabinede yeni bakanlar kimler olacak?

Abone ol

Yeni kabine ve yeni bakanlar merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi sonuçları kesinleşti ve dün TBMM'de milletvekilleri yemin töreni vardı. Bugün ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin ederek görevine başlayacak. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi ne zaman, saat kaçta açıklayacak? Yeni kabinede bakanlar kimler olacak?

CUMHURBAŞKANI YEMİN TÖRENİ SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi saat 14.00’te önce Meclis’te yemin edecek. Daha sonra saat 15.00’te Anıtkabir’i ziyaret edecek ve ardından atlı birliklerle Anıtkabir’den Beştepe’ye gidecek.

Saat 17.00’de Beştepe’de tebrikleri kabul edecek olan Erdoğan, akşam Çankaya Köşkü’nde devlet başkanlarının da katıldığı yemekli bir program düzenleyecek.

YENİ KABİNE NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cumartesi saat 22.00 sularında da yeni kabineyi açıklaması bekleniyor.

Milletvekillerinin yemin işlemi tamamlandı Siyaset CHP'li isim Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heykelini dikecek Gündem Yanardağ seçim hezimetini kabullenemiyor Siyaset Millet İttifakı dağılıyor mu? Gündem