TBMM'de bütçe görüşmelerinde rekor kırıldı! Süreyya Sadi Bilgiç ihtiyaç molası bile vermeden 9 saat 44 dakika yönetti

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki bütçe görüşmelerinde "kesintisiz en uzun süre oturum yönetme" rekoru kırıldı. AK Partili Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ihtiyaç molası bile vermeden 9 saat 44 dakika oturum yönetti. Bu alanda daha önceki rekor CHP'li Levent Gök'ün 8 saat 13 dakikalık rekoruydu.

Abone ol

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 2023 yılı bütçesi görüşmeleri tamamlanırken ilginç bir rekor da kırıldı. 

İHTİYAÇ MOLASI VERMEDEN 10 SAAT
TBMM Başkanvekili AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ihtiyaç molası bile vermeden Meclis Genel Kurulu'nda 9 saat 44 dakika oturum yönetti. 

BİR ÖNCEKİ REKOR CHP'DEYDİ
Meclis’in bu performansı yeni “dünya rekoru” olarak tescillenecek. Saat 11.00’den oturumun kapandığı saate kadar Genel Kurulu aralıksız çalıştıran Bilgiç, 15 Aralık 2019’da Meclis Genel Kurulu’nu 8 saat 13 dakika aralıksız yöneten CHP’li Meclis Başkanvekili Levent Gök’ün rekorunu elinden aldı. Oturumun ardından AK Partili milletvekilleri, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

'İmamoğlu'nun cezası az bulundu' Gündem "İmamoğlu adaylık için bir ay önce WhatsApp grubu kurdu" Gündem "Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu" Gündem Akşener: Zulüm sizinse sandık bizimdir Siyaset