Son dakika haberleri... FETÖ kumpasıyla CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu yeni kaset oyunuyla cumhurbaşkanı mı olacak?

Son dakika haberleri.... Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'cülerin Deniz Baykal'a kurduğu kaset kumpası sonrası CHP Genel Başkanı olmuştu. FETÖ'cülerin bu kez Muharrem İnce'ye yaptığı kaset kumpası sosyal medyada bir sorunun yüksek sesle sorulmasına neden oldu; "Kemal Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanlığı yolu mu açıldı?"

Abone ol

Bir dönem Türk siyasetine kabus gibi çöken FETÖ'cüler, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin ardından ülkeden temizleniyor ancak bölücü planlarına sadık kalmaya devam ediyor.

Takvim yaprakları 2010'un Mayıs ayını gösterirken CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hakkında bir kaset kumpası tüm gözleri Ankara'ya çevirmişti.

 SON DAKİKA! MUHARREM İNCE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ
FETÖ'cülerin, kaset kumpası o günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkanlığı yolunu açmıştı. Bugün bir kaset kumpası daha yaşandı ve 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 3 gün kala 4 adaydan biri olan Muharrem İnce çekildi.

 Özellikle sosyal medyada İnce'ye yapılan kaset kumpası için "FETÖ tarafından Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanlığının yolu mu açılıyor?" sorusu soruluyor.

Muharrem İnce'ye yurt dışında verilen oylar ne olacak? Siyaset Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da SEÇİM 2023 İnce giderayak Millet İttifakı'nı topa tuttu SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Gençlerle programı saat kaçta, hangi kanalda? Siyaset