Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan muhalefete bir gol daha! Mehmet Şimşek ile yan yana

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Silivri'de Silivri Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi Kapasite Artış Töreni'ne katıldı. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yer alması sürpriz olarak görüldü. Ali Babacan'ın ekibine katılacağı konuşulan Şimşek'in Erdoğan'ın yanında yer alması hem "muhalefete bir gol daha" olarak yorumlandı. Hem de "Şimşek geri mi dönüyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Silivri'de Silivri Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi Kapasite Artış Töreni'ne katıldı. 

ERDOĞAN'IN YANINDA SÜRPRİZ İSİM: MEHMET ŞİMŞEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında sürpriz bir isim yer aldı. Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, töreni protokolde Erdoğan'ın yanında takip etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alana gelişinde onu karşılayan isimler arasında da yine Şimşek vardı. 

MUHALEFETE BİR GOL DAHA
Siyasetteki ustalığını muhalefete karşı sık sık kullanan Erdoğan, Mehmet Şimşek'le de yan yana gelerek yeni bir gol atmış oldu. Hatırlanacağı üzere Ankara kulislerinde Şimşek'in DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ekibine katılacağı konuşuluyordu? 

MEHMET ŞİMŞEK GERİ Mİ DÖNÜYOR?
Bugün verilen fotoğraf sonrası akıllara gelen soru ise Mehmet Şimşek'in siyaset arenasına geri dönmesi. 

Hakkında tek bir cümle kurmadı Gündem Erken seçim olacak mı? Gündem Meclis'te ihtiyaç molası bile vermeden 10 saat Siyaset 'İmamoğlu'nun cezası az bulundu' Gündem