Seçim startını veren Akşener'in ilk seçim videosu! İmamoğlu detayı dikkat çekti

Altılı masa üyelerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim kampanyasını resmen başlattı. Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte fotoğraflarının yer aldığı bilbordları İstanbul'da devreye sokan Akşener, dün akşam da ilk seçim videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda da İmamoğlu detayı dikkat çekti.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, seçim kampanyasını resmen başlattı. "Devlete Millet Yakışır" ismini verdiği kampanyası kapsamında Akşener yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ilk videosunu da sosyal medya hesabından paylaştı.

HDP Akşener'i de Yavaş'ı da kabul etmiyor Siyaset ABD'de seçim krizi sona erdi! Siyaset Drone Kullanan 3 Yaşındaki Zayn ve AK Parti Milletvekili Babasının Görenlerin Dibini Düşüren Evi Magazin Grup İmera'dan Murat Kurum'a özel şarkı Siyaset Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem Cemal Enginyurt: 147 bin TL maaş alıyorum Siyaset TBMM ne zaman göreve başlayacak? SEÇİM 2023 Şanlıurfa'dan seçime dair görüntüler gündem olmuştu! 'Toplu oy' iddialarına valilikten açıklama SEÇİM 2023 Oy sayım işlemi nasıl olacak? SEÇİM 2023 Ünlüler oy kullanıyor SEÇİM 2023 Yurttan ilginç sandık manzaraları Gündem