Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde yeni rapor çıktı! Yazıcıoğlu'na suikast şüphesi

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni adli tıp raporu ortaya çıktı. Yeni raporda 2011 tarihli raporun oy birliğiyle yalanlandığı öğrenildi.

Abone ol
  • Kahramanmaraş'ta 2009 senesinde helikopterinin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerle ilgili Adli Tıp Kurumu tıbbi belgeleri tekrar inceledi.

SUİKAST İHTİMALİ GÜÇLENDİ

  • 10 Haziran 2024 tarihli yeni raporda merhum Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin bulunduğu helikopterin düşürülme ve suikast ihtimalini güçlendirdiği öğrenildi.

  • Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine inceleme yapan Adli Tıp Genel Kurulu 2011 yılındaki raporda geçen, 'kandaki karbondioksit oranı ölümden sonra da artar' ifadesini çürüttü.
  • Adli Tıp Genel Kurulu'nun 30 üyesinin oy birliğiyle imzaladığı raporda, "Ölüm sonrasında karboksihemoglobin oluşmaz" denildi.

  • Konuyla ilgili Yazıcıoğlu'nun avukatlarının açıklama yapması bekleniyor.
Hamza Dağ'dan Özgür Özel'e: En borçlu 5 belediyeyi bir önceki dönem de CHP yönetti Siyaset Özel'den Erdoğan'a SGK yanıtı Siyaset Başkent'te deprem etkisi yaratan iddia! Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu'nun suratına kapattı Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tatil talimatı: Acele etmeyin, yasaların tümünü geçirin, çalışın Siyaset