Meral Akşener: Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul aday toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İstanbul'un mevcut düzene mecbur olmadığının altını çizen Akşener, sık sık oğlum diyerek bahsettiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert bir atıfta bulundu. Akşener, İmamoğlu'nu hedef aldığı sözlerinde "Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez" dedi.

Abone ol
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul aday toplantısında konuştu.

  • Akşener, burada İstanbul adayı Buğra Kavuncu'yu sunarken, bir zamanlar 'oğlum' diye kucakladığı Ekrem İmamoğlu'na sert bir gönderme yaptı. 

"BU ŞEHRİ YÖNETEMEZ"

  • Akşener, İmamoğlu ile ilgili,  "İlgisi sadece İstanbul'un sorunlarında olanların yönetmesi gerekiyor, amacı sadece İstanbulluların derdine derman olmak isteyenlerin yönetmesi gerekiyor. Mesela eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez." dedi.

"KISIR DÖNGÜYE MECBUR DEĞİLSİNİZ"

  • Akşener'in açıklamaları şöyle:

Büyük Türk milleti bu kısır döngüye, danışıklı dövüşe, mecbur değilsiniz. Milletsiz, vicdansız siyasete mecbur değilsiniz.

Çünkü artık sahipsiz olan memleketin batması haktır, sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.

İstanbul Türk vatanının ziyneti demektir.

Geldiğimiz noktada İstanbul dertlerin düğümlendiği bir şehir.  İstanbul yoksullukla boğuşan bir şehir. Hala yetersiz kalan bir çok hizmet var. 

Şimdiye kadar tüm Türkiye'de olduğu gibi İstanbul'da da sorunlar kronikleşti. Çünkü siyasetin geldiği noktada İstanbul'a hep paranın şehri olarak bakıldı.

Elbette bir şeyleri değiştirmek isteyenler oldu. O yüzden hakkı Hak'ka teslim etmek lazım.

İstanbul'u yere ayağı sağlam basanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri aklı sadece İstanbul'da olanların yönetmesi gerekiyor. 

İSTANBUL'A KARİYE BASAMAĞI OLARAK BAKILDI

İntikam ve şahsi hırs olarak, kariyer basamağı olarak bakıldı. Bu şehri artık İstanbul yoluna baş koyanların yönetmesi gerekiyor.

"GÖZÜ BAŞKA MEVKİLERDE, BOŞ ZAMANLARINDA İSTANBUL'DA OLANLAR BU ŞEHRİ YÖNETEMEZ"

Aklı, kalbi sadece İstanbul'da olanların yönetmesi gerekiyor. İlgisi sadece İstanbul'un sorunlarında olanların yönetmesi gerekiyor, amacı sadece İstanbulluların derdine derman olmak isteyenlerin yönetmesi gerekiyor. Mesela eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez.

Aklı şahsi siyasi hesaplarında sureti İstanbullularda olanlar bu şehri yönetemez. Sırtında ihmallerin, hataların, veballerin yükünü taşıyanlar da, elinde parti içi çıkarların koltuk kavgalarının, taht oyunlarının bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez. Gölgesine sığındıklarının emriyle hareket edenler de kendi gölgesinden cesaret alıp kibirle hareket edenler de bu şehri yönetemez.

Hak ettiği düzeni sağlayacak ve İstanbul'dan başka hiçbir derdi olmayan bir aday var. Artık karşınızda Buğra Kavuncu var.

Aday olduğu ilk günden beri nasıl kazanırım diye değil, İstanbul nasıl kazanır diye çalışıyor.

AK Parti İstanbul saha çalışmalarında vites yükseltti Siyaset CHP'li Veli Ağbaba: Elimi değil gövdemi sokmaya geldim Siyaset CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Ankara'da önemli açıklamalar Gündem CHP'li Kahveci: "Sol elinde 6 oku kapat bas mührü" Siyaset