Memleket Partisi'nin İstanbul adayı için bomba kulis! Haberet'in ulaştığı eski CHP'li Mehmet Sevigen: Ben kazanacağım

Genel seçimlerde çalışmalarını son ana kadar sürdüren ancak kaset kumpaslarına daha fazla dayanamayarak adaylıktan çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin yerel seçimlerde nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenirken İstanbul için bomba bir kulis ortaya çıktı. Eski Devlet Bakanı ve eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen'in Memleket Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı öğrenildi. Haberet muhabiri İlknur Yılmaz'a konuşan Sevigen, "Ben kazanacağım" dedi.

Abone ol
  • CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, kötü geçen genel seçimi atlatarak yerel seçim için çalışmalarına başladı.
  • CHP'deki genel başkanlık değişiminin ardından eski partisine dönüp dönmeyeceği ya da güç birliği yapıp yapmayacağı merak edilen Muharrem İnce, yerel seçim kararını 26 Ocak Cuma günü açıklayacağını duyurdu.
Muharrem İnce 14 Mayıs Genel Seçim çalışması yaparken

"CUMA GÜNÜNE KADAR DAHA SABREDİN"

  • İnce sessizliğini, "Aylardır konuşmuyorum, sabrettiniz. Cuma gününe kadar daha sabretmenizi rica ediyorum. Her şey Memleket için" ifadeleriyle açıklarken kulislerde bazı isimler konuşulmaya başlandı. 
  • Haberet muhabiri İlknur Yılmaz'ın edindiği bilgiye göre Memleket Partisi İstanbul, Ankara ve İzmir' gibi büyükşehirlerde seçimlere kendi adaylarıyla girecek. 
İlknur Yılmaz

İMAMOĞLU VE KURUM'A ESKİ CHP'Lİ İSİM RAKİP OLACAK

  • Buna göre İstanbul'da CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ve AK Parti'nin adayı Murat Kurum ile yarışa girecek isim belli oldu.

MEHMET SEVİGEN: EVET BÖYLE BİR DURUM VAR

  • Memleket Partisi'nin, İstanbul'da eski Devlet Bakanı ve eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen'i aday göstereceği kulislere sızdı.
  • Haberet muhabiri İlknur Yılmaz, Sevigen'in adaylığını şu ifadelerle duyurdu:
Mehmet Sevigen’le röportajım vardı. Başlamadan önce Memleket Partisi’nden İstanbul adayı olacağı iddialarını sordum: “Evet, böyle bir durum var ama henüz kesinlik kazanmadı” dedi. Anlaşılan Muharrem İnce’nin konuya ilişkin son kararı bekleniyor.

"BEN KAZANACAĞIM"

  • Yılmaz, Memleket Partisi’nde İBB Başkan adayı olması beklenen Mehmet Sevigen'e, “İstanbul’da durum ne olur?” diye de sordu.
  • Sevigen'den gelen yanıt ise son derece iddialıydı. Sevigen, Yılmaz'a, "Ben kazanacağım" yanıtını verdi.
İYİ Parti Ankara adayını yarın açıklayacak! Siyaset İmamoğlu'ndan Başak Demirtaş'ın adaylığı hakkında ilk açıklama Siyaset Bahçeli'den Kulp Kaymakamına: Alnından öpüyorum Siyaset MHP Genel Başkanı Bahçeli'den muhalefete sert tepki Gündem