Mehmet Selim Bağlı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Mehmet Selim Bağlı, son günlerde internette araştırılıyor. Eski SGK başkanı olan Mehmet Selim Bağlı'nın yeni kabinede yer alıp almayacağı merak ediliyor. Peki, Mehmet Selim Bağlı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Abone ol

Mehmet Selim Bağlı hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Dr. Mehmet Selim Bağlı, 2015'te Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı olarak atandı. Son seçimde Ak Parti milletvekili ada adayı olan Mehmet Selim Bağlı, listeye giremedi. Peki, Mehmet Selim Bağlı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

MEHMET SELİM BAĞLI KİMDİR?

Mehmet Selim Bağlı, 1975 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitiren Bağlı, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Ekonomisi bölümünde ise yüksek lisans ve doktorasını tamamladı.

Mehmet Selim Bağlı

1999 yılında Maliye Bakanlığı, Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Bağlı, Ocak 2000-2007 döneminde Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu’nda, Denetçi Yardımcısı ve Denetçi olarak görev yaptıktan sonra, 2007 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İç Denetçi olarak çalışmaya devam etti.

Mehmet Selim Bağlı

Bağlı, 2013 yılında ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı oldu. Dr. Mehmet Selim Bağlı, 18 Aralık 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Sosyal Güvenlik Kurumu’na Kurum Başkanı olarak atandı.

Evli, dört çocuk babası olan Bağlı, iyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Fatih Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli? Siyaset Celalettin Güvenç kimdir, kaç yaşında? Siyaset Seçim sonrası 4 partinin tek gündemi Gündem Mehmet Akif Balta kimdir, kaç yaşında, nereli? Siyaset