Meclis'te tansiyon yükseldi! Ak Partili Mehmet Ali Çelebi'den CHP'li Ali Mahir Başarır'a sert tepki: FETÖ'cülere yandaşlık yapan kim? 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda Ak Partili Mehmet Ali Çelebi ile CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır arasında dün yaşanan tartışma tansiyonları yükseltti. Çelebi, tartışmanın ardından konuşmasından bir kesiti "Ali Mahir FETÖ taktiklerinde mahir!" notu ile paylaştı. İşte ayrıntılar...

Abone ol

Meclis Genel Kurulu'nda Ak Partili Mehmet Ali Çelebi ile CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır arasındaki tartışmanın ardından Çelebi'den Başarır'a yanıt geldi.

Mecliste CHP'li Ali Mahir Başarır ve Ak Partili Mehmet Ali Çelebi arasında gerilim yaşandı. Tartışma, Abdullah Öcalan güzellemesiyle bir skandala imza atan Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasıyla ilgili iddiaların ardından başladı. Ali Mahir Başarır, Mehmet Ali Çelebi'ye yönelik olarak, "Sen, rüzgargülü gibi dönüyorsun... Sen, seni savunan bir gazeteciye iftira atmaktan utanmadın mı?" şeklinde sözler sarf etti.

Ali Mahir Başarır'ın Abdullah Öcalan'ı öve öve yere göğe sığdıramayan Merdan Yanardağ'a destek olmasının ardından Çelebi'den sert yanıt gecikmedi. Çelebi o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

"ALİ MAHİR FETÖ TAKTİKLERİNDE MAHİR!"

Çelebi videolu paylaşımına şu notu düştü:

Başka hesaplardan ilk olarak paylaşıldığı ispatlı olan bebek katilinin övüldüğü bir videoyu aklınca montaj yalanıyla gölgelemeye çalışıp HDP’ye yaranacak!

Kumpasları yeniden açacak Babacanla ortaklık yapıp, Sadullah Ergin’i Ankara’dan, Yüksel Taşkın’ı İzmir'den vekil yapıp, KHK’lıların tamamını devlete doldurma vaadiyle Fetöye göz kırpıp utanmadan kumpas davaları ağzına alacak!

Başka kapıya!"

MONTAJLI VİDEO İDDİASI

Ali Mahir Başarır, TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasıyla ilgili iddialarını Meclis kürsüsünden dile getirdi. Başarır, Mehmet Ali Çelebi'nin tutuklamada rolü olduğunu ve montajlı bir videoyla algı operasyonu yaptığını öne sürdü. Bunun üzerine Mehmet Ali Çelebi ise Başarır'a yanıt verdi. Çelebi, PKK elebaşını öven bir videoyu paylaşmasının ardından montaj iddialarının ortaya atıldığını belirtti ve FETÖ taktiği olarak nitelendirdi. Ayrıca, PKK elebaşını öven herkesi eleştireceklerini ifade etti.

"ALİ TATAR'IN RUHU SIZLATAN SİZSİNİZ BE!"

Çelebi, Başarır'a TBMM'de şu sözlerle yanıt verdi:

Şimdi, FETÖ'cülere yandaşlık, Ahmet Altan, Nazlı Ilıcaklar'ı sahiplenen kim? Ali Tatar'ın ruhu sızlatan sizsiniz be! Kumpas davalarını yeniden açacağız diyen Babacan ile ortaklık yapan kim! Sizsiniz! Sadullah Engin Ankara'dan, Yener Olgun İstanbul'dan, Yüksel Taşkın'ı Taraf Gazetesi yazarı aday yapan kim?

Zaman Gazetesi önünde FETÖ'cülere nöbet tutan kim? 2015'te Manisa'da orada FETÖ'cüler için nöbet tutan kim, kim bunlar?!

Bunların hesabını vereceksiniz."

İmamoğlu'na ilk tepki Yarkadaş'tan Gündem Kılıçdaroğlu gitsin mi kalsın mı? Siyaset İmamoğlu'nun 'değişim' rüzgarı! Site yayına girdi Gündem 'İstifa' çağrılarına kulak tıkayan Kılıçdaroğlu: CHP tek adam partisi değildir Gündem