Meclis üyesi Hacer Çınar, Belediye Başkanı Tanju Özcan'a su şişesi fırlattı

Depremzedelere yapılacak yardımların görüşülmesi için olağanüstü toplanan Bolu Belediye Meclisinde gergin anlar yaşandı. Toplantı sırasında meclis üyesi Hacer Çınar, Belediye Başkanı Tanju Özcan'a su şişesi fırlattı. O anların görüntülerini Twitter'dan paylaşan Tanju Özcan, "Gerçeğin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. İşte gerçek yüzü, hakaret ve küfürleri bu sefer kayda geçti" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağanüstü toplantısı sırasında ortalık karıştı. Tanju Özcan'ın 'Gidin ya gidin tabi. Evet oyu kullanmayın siz. Depremzedelere yardım etmek zaten yok' dediği anlarda tansiyon yükseldi.

Gergin anların yaşandığı toplantı sırasında sinirlenen Meclis üyesi Hacer Çınar, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a su şişesi fırlattı.

O ANLARIN GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI
Özcan yaşanan duruma tepki gösterdi. Olayın görüntülerini Twitter'dan paylaşan Tanju Özcan şu ifadeleri kullandı:

 "Gerçeğin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. İşte AKP’li Hacer Çınar. Disipline gitmem, partiden ihraç olmama sebep provokatör… İşte gerçek yüzü, hakaret ve küfürleri bu sefer kayda geçti. Ayrıca Depremzedeler için olağanüstü toplanan mecliste HAYIR oyu veren AKP'li üyeleri kınıyorum."

"Be ahlaksız be namussuz be adi" Gündem Bakan Akar ülkesine dönen Suriyeli sayısını paylaştı Gündem Kılıçdaroğlu deprem yardımlarını eleştirdi: Yardımları halka ulaştırın Siyaset Bahçeli'den önemli açıklamalar Gündem