İYİ Parti'nin oyları düşüyor partide istifalar sürüyor! Meral Akşener: Recep Bey ve arkadaşlarına karşı adil davranacağımıza söz veriyoruz

İYİ Parti, CHP'yle birlikte Millet İttifakı'nda yer alarak seçimlere giriyor. Ancak İYİ Parti'nin içinde kaynayan bir kriz devam ediyor. Buna rağmen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, söylemleriyle iktidara geldiklerin mevcut iktidarı yargılamaktan bahsediyor.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine hazırlanan İYİ Parti, seçim beyannamesini açıklamak için toplandı. ATO Congresium'da gerçekleşen toplantıda, İYİ Parti lideri Meral Akşener açıklamalarda bulundu. 

PARTİSİ KRİZ İÇİNDE
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masadan kalktıktan sonra oy oranında düşüş vardı. Milletvekili aday listeleri de İYİ Parti'de kriz yaratmıştı. Hatta partide Aytun Çıray gibi isimlerle birlikte istifalar da peşi sıra geldi. 

VAADİ: YARGILAMAK
İYİ Parti'nin içinde bir kriz olduğu aşikar. Buna rağmen Akşener'in vaadi ise iktidara gelirse mevcut iktidarı yargılamak. Akşener'in sözleri şu şekilde "Adaletin dönüp dolaşıp bir gün, en çok kendilerine lazım olacağını unutuyorlar. Ama biz İYİ Parti olarak buradan söz veriyoruz: 14 Mayıs’tan sonra milletimizin sandıkta uğurlayacağı Recep Bey ve arkadaşlarına da adil davranacağımıza söz veriyoruz"

Destici'den FOX sunucusuna özerklik yanıtı Siyaset Erdoğan'ın hedefi seçime kadar 40'a tamamlamak SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Türkiye genelinde başlatacağız SEÇİM 2023 Meral Akşener’in danışmanı AK Parti'ye katıldı Siyaset