İYİ Parti'de herkes Cihan Paçacı ile aynı fikirde

Haberet.com Youtube kanalında her hafta Perşembe günü yayınlanan ve Haberet GYY'si Buket Aydın'ın gündeme dair yorumlarını paylaştığı Buket Aydın ile Haftalık programında İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı Mustafa Cihan Paçacı'nın Nagehan Alçı'ya verdiği demeç sonrası görevinden istifa etmesi el alındı. Aydın konuya ilişkin "İYİ Parti'de herkes Cihan Paçacı gibi düşünüyor" dedi.

Abone ol

Haberet.com Youtube kanalında her hafta Perşembe günü yayınlanan ve Haberet GYY'si Buket Aydın'ın gündeme dair yorumlarını paylaştığı Buket Aydın ile Haftalık programında İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı Mustafa Cihan Paçacı'nın Nagehan Alçı'ya verdiği demeç sonrası görevinden istifa etmesi ele alındı.

İYİ PARTİ'DE HERKES CİHAN PAÇACI GİBİ DÜŞÜNÜYOR
Aydın "İYİ Partililer genel olarak Paçacı ile aynı fikirde" diyerek şu açıklamada bulundu:

6'lı masa toplantısının olduğu gün Paçacı istifa etti, İYİ Parti lideri Meral Akşener ev sahipliğinde gerçekleşiyordu toplantı ve Akşener burada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ben Paçacı ile aynı fikirde değilim mesajı verdi.

Bu röportajı Nagehan Alçı yaptı. Alçı aslında dedi ki Cihan Bey İYİ Parti içerisinde Kemal Bey'in adaylığını destekleyen az isimden biri. Cihan Bey İYİ Parti tabanının durumunu anlatmaya çalışmıştı. İYİ Parti seçmenini anlatmaya çalışmıştı. Orada kendi görüşlerini söylememişti dedi.

Cihan Paçacı İYİ Parti'nin önemli isimlerinden biri. Siyaseten de önemli bir aktördür. Paçacı'nın istifası kötü oldu.

BEN DE MEHMET AKİF GİBİ DÜŞÜNÜYORUM
Aydın yaşananların ardından İYİ Partililerin genel olarak Paçacı ile aynı fikirde olduğu görüşüne katıldığını ifade etti. Ayrıca Aydın İYİ Partili isimlerle de konuya ilişkin görüştüğünü vurgulayarak İYİ Partili isimlerin Kılıçdaroğlu'na karşı bir desteği olmadığını söyledi.

Kavga'da son perde muhtarlar: Başkan Haberet'e konuştu Siyaset Battal İlgezdi kimdir, kaç yaşında, nereli? Siyaset Meclis Üyesi Sinan Burhan'dan Ankapark tepkisi Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan Aydos Kalesi açılışında konuştu: Batı aferin diyecekmiş yazıklar olsun! Gündem