İsmail Küçükkaya'dan CHP'ye aday eleştirisi: Beni heyecanlandırmıyorlar

Halk TV’de Yeni Bir Sabah programının yapımcısı ve sunucusu gazeteci İsmail Küçükkaya'dan CHP'ye aday eleştirisi geldi. Küçükkaya, partinin belirlediği isimlerle ilgili, "Ben CHP’li adaylara bakıyorum beni heyecanlandırmıyor. 1 Nisan günü ne olacağını görüyorum." dedi.

Abone ol
  • Halk TV’de Yeni Bir Sabah programıyla seyircisiyle buluşan gazeteci İsmail Küçükkaya, kanalının partisini eleştirdi.

  • Gazeteci İsmail Küçükkaya, şu açıklamada bulundu:
"İzmir’dekine de bakıyorum Çankaya’dakine de bakıyorum beni heyecanlandırmıyor. Ben CHP’li adaylara bakıyorum beni heyecanlandırmıyor."

  • Kendisi heyecanladırmayan bir şeyin halkı da heyecanlandırmayacağının altını çizen Küçükkaya, "Beni umutlandırmayan kişi, söylem, uygulama halkımı da umutlandırmıyor." dedi.

İZMİR VE ÇANKAYA VURGUSU

  • CHP'nin aday seçimini eleştiren Küçükkaya, İzmir ve Çankaya'da durumun böyle olduğuna vurgu yaptı.

"31 MART'TA SONUCU GÖRECEĞİZ"

  • Küçükkaya, sözlerine şöyle devam etti:

"Beni heyecanlandırmayan şey, izleyicimi de heyecanlandırmaz.

Her zaman olduğu gibi 31 Mart'ta göreceğiz sonucu.

Ne olacağını görüyorum. 1 Nisan günü ne olacağını görüyorum."

  • Yayında anlatamayacağını fakat özel sohbetlerde her şeyi rahatlıkla açıklayabileceğini söyleyen gazeteci, yanlış anlaşılabileceğini belirterek, kimseyi manipüle etmek istemediğini dile getirdi.

"ADIM KADAR EMİNİM"

  • Küçükkaya, "Ama 1 Nisan'da olup bitecekleri özel muhabbetlerde herkese anlatabilirim. Aynı çıkacağından da adım kadar eminim." dedi.

 

CHP İstanbul'da aday krizi Gündem Hamza Dağ İzmir projelerini açıkladı Gündem Bahçeli'den Özgür Özel ve Büyükerşen'e sert tepki Gündem Halk TV'deki Berat Albayrak tekzibi gündem oldu Gündem