İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kastamonu'da doluya rağmen mitinge devam etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs seçimleri öncesi Kastamonu'da miting gerçekleştirdi. İmamoğlu'nun burada elverişsiz hava koşullarına rağmen mitinge devam etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Abone ol

Seçime sayılı günler kala Millet İttifakı'nın temsilcileri şehirleri dolaşarak miting yapıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimleri öncesinde Kastamonu’da vatandaşlara seslendi.

İmamoğlu'nun dolu yağışına rağmen mitinge devam etmesi sosyal medyada gündem oldu.

İmamoğlu, mitingde vatandaşlara, "Sevgili 5 milyon genç kardeşim. Sana 4 trilyon lira verecekler, sonra seni milletvekili yapacaklarına, büyükelçi yapacaklarına inanıyorsan git o partiye oy ver. Ama alnının teriyle hak ettiğini kazanmak istiyorsan, o zaman hak hukuk adalet diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceksiniz.

"4 YILDIR İSTANBUL'UN KASASINA BEREKET GELDİ"
İstanbullular bana ne dedi biliyor musunuz? İsrafa, ayrımcılığa son ver. İstanbul’un kaynaklarını 16 milyon insan için harca. Ben 4 yıldır söylüyorum ki, vatandaşın bu mesajını emir kabul ederek çalışıyorum. Onun için İstanbul’un kasasına bereket geldi." sözleriyle seslendi.

Kalktığımda beni masaya Mansur Yavaş oturttu SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'ndan 105 bin lira manevi tazminat kazandı Gündem Mevzular Açık Mikrofon'da ortalık karıştı Gündem Saadet Partisi Genel Merkezi'ne Kemal Kılıçdaroğlu'nun posteri asıldı Siyaset