Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Türkiye Buluşmaları Programı'nda açıklamalarda bulundu

Bakan Osman Aşkın Bak, Kayseri'de 'Türkiye Buluşmaları' programında millete hizmete devam ettiklerini vurguladı. "Milletimizle beraberiz, gücümüzü milletten alıyoruz. Verilen talimatları dikkatle dinliyor ve bunları hayata geçiriyoruz."

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Türkiye Buluşmaları Programı'nda konuştu. Kayseri’de düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" etkinliğinde yer alan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, partisinin millete verdiği sözleri dinlediklerini ve bunları eyleme dönüştürdüklerini ifade etti.

"MİLLETİMİZLE BERABERİZ"

Bak, "Milletimizle beraberiz, gücümüzü milletten alıyoruz. Verilen talimatları dikkatle dinliyor ve bunları hayata geçiriyoruz." diyerek AK Parti'nin halkın ihtiyaçlarına duyarlı bir yaklaşım benimsediğini vurguladı.

Bakan Bak, "AK Parti, milletin talepleri haricinde başka bir talimatı yerine getirmez. Bu nedenle sahada olmak ve halkla buluşmak oldukça önemli" dedi. Ayrıca, Türkiye genelindeki teşkilat mensuplarının esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirtti.

"SPOR ÖNEMLİ BİR ARAÇ"

Bakan, özellikle kötü alışkanlıklarla mücadelede sporun önemine dikkat çekti. "Spor, gençlerle diyalog sağlamanın yanı sıra toplumsal sorunların çözümünde önemli bir araçtır" dedi.

SPOR TESİSLERİ VE ENGELLİLERE DESTEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle spor alanında yapılan yatırımlara değinen Bak, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesiyle 11 milyon çocuğa yüzme öğrettiklerini ifade etti.

Bakan Bak, daha önce evlerinden çıkmayan engellerin, yapılan yatırımlar sayesinde önemli başarılara imza attığını belirtti. "Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda 28 madalya kazandılar" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, AK Parti'ye yeni üye olanlara rozet takıldı. Bakan Bak, partinin halkın partisi olduğunu vurguladı ve yatırımlara devam edeceklerini açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak (sol 2), AK Parti Kayseri İl Başkanlığınca kentteki bir düğün salonunda düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" programına katıldı. Programa AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar (sağ 2), AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm (solda) ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç (sağda) da katıldı.

Mansur Yavaş CHP'den istifa ediyor mu? Suskunluğunu bozdu Siyaset Ömer Çelik: İsrail savaşı genişletmek istiyor Siyaset MHP'den "Anayasa" açıklaması Siyaset Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Erzurum'da öğretmen ve öğrencilerle buluştu Siyaset