Gazeteci Levent Gültekin ile CHP Parti Meclis Üyesi Eren Erdem, Twitter üzerinden kavgaya tutuştu: Hakaretler havada uçuştu

Gazeteci Levent Gültekin'in, Twitter adresinde Muharrem İnce ile ilgili yaptığı paylaşıma CHP Parti Meclis Üyesi Eren Erdem'den sert yanıt geldi. Erdem, Gültekin'e yanıt olarak "Bizi sırf Kılıçdaroğlu aday olsun dedik diye “Saray ajanı” yaptın" dedi. İkili arasında kısa sürede hakaret dolu bir atışma trafiği yaşandığı görüldü.

Abone ol

Gazeteci Levent Gültekin, Twitter adresi üzerinden Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce ile ilgili aldığı duyumu "Şimdi aldığım bir habere göre Muharrem İnce, Millet İttifakının yarın Ankara’daki mitingine katılmayı kabul etmiş." ifadeleri ile paylaştı.

"HELE ŞU SEÇİM BİTSİN..."
Gültekin'in paylaşımının altına CHP Parti Meclis Üyesi Eren Erdem'den sert yanıt geldi. Erdem, Gültekin'e cevap olarak "Levent, sen bize neler ettin. Bizi sırf Kılıçdaroğlu aday olsun dedik diye 'Saray ajanı' yaptın. Ha ahali unutur, ben unutturmam. Her hatırını sana hatırlatacağım bir ömür. Hele şu seçim bitsin…" yazdı.

"SEN BENİ UNUTSAN NE OLUR UNUTMASAN NE OLUR?"
Gültekin ise kendisine ağır eleştiride bulunan Erdem'e cevap olarak "Eren bir kere sana demedim sen niye kendini nimetten sayıyorsun? Senin tek bir amacın var vekil olmak, onu kim sağlarsa onu desteklersin. 2018'de Kemal Bey için dediklerini de unutmamıştır millet, kaldı ki sen beni unutsan ne olur unutmasan ne olur?" yazdı.

HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU
Gültekin'in kendisine yazdıklarına sinirlenen Erdem ise yine 2018'i hatırlatarak "Levent, 2018’de Kemal beye gidip; “beni Cumhurbaşkanı yapın, muhafazakar gençler bana bayılıyor” dediğin günleri bilirim bezik. Florya’daki otelde. Kapıda bekliyordun. Ben vekil adayı olmadım; cebinde sakla bunu. Ama bu günleri unutma. Kuruşu kuruşuna “Kılıçdaroğlu kazanamaz” kampanyası için kaç kuruş aldığını, kimlere itlik yaptığını 16 Mayısta “belge belge” açıklayacağım. O Floryadaki otelde; “mihafajakay kijlay bana hayyan” diye zırlayışının gün ve saatini yazmamı ister misin? Pislik!" dedi.

MAHKEMEYE TAŞIYACAK
Gültekin ise yazılanların iftira olduğunu ve adli yollara başvuracağını "O dekontları hemen buraya koymazsan ahlaksız bir insansın. Buraya koymasan da avukata verdim mahkemeye getireceksin, terbiyesiz" sözleriyle ifade etti.

"TEK RİCAM VAR SEÇİME KADAR SUS, GÖLGE ETME"
Erdem ise mahkemede tüm kanıtlarını sunacağını söyleyip "Aylarca “Chp’de ajanlar var, Saray ajanları var, Kılıçdaroğlu’nu aday yapmaya çalışıyorlar” gibi tezviratlarla ortalığı karıştırıp; Kılıçdaroğlu’nu zayıf-kazanamaz gösterme adına aylarca kampanya yaptın. Ver beni mahkemeye, gelip tüm tanıklarla yazdıklarımın gerçekliğini ispat edeceğim.Ama senden tek ricam var.Seçime kadar sus. Adaylaşma süresince; “yok, Kılıçdaroğlu olursa iç savaş çıkar, yok kan çıkar” gibi gerçekdışı hikayeler anlattın. Seçime kadar sus. Sonra mahkemede; karşına o ettiğin sözleri yüzüne bakarak dinleyen kişileri dizeceğim; namus sözü. Sus, gölge etme. Bye." ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı genel başkanları CHP merkezinde toplandı SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu yine mutfakta: Market fiyatlarını karşılaştırdı SEÇİM 2023 Mansur Yavaş Öcalan'dan söz ederken "Apo Bey" dedi SEÇİM 2023 Millet İttifakı'nın Ankara mitingine mi katılacak? SEÇİM 2023