Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, yeni kitabında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı övgüye boğdu

Fransa'nın 23. Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, yeni anı kitabını 22 Ağustos'ta okurlarıyla buluşturdu. Sarkozy, kitabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan bir anısına da yer verdi. Erdoğan'ın ne istediğini bilen zorlu bir lider olduğundan söz eden Sarkozy, "Onun açık sözlülüğünü her zaman takdir ettim. Hiçbir şey onu durduramıyordu... Hiçbir şey ona imkansız gelmiyordu. Zorlu bir görüşmeydi. Beni nakavt etme peşindeydi" dedi.

Abone ol

Fransa'nın 23. Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, 560 sayfalık bir anı kitabı yayımladı. Fransa tarihine damga vuran Sarkozy, "Le Temps des battles" ismini verdiği kitabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği bir görüşmesine de yer verdi.

"HİÇBİR ŞEY ONU DURDURAMIYORDU"

Erdoğan'ın zorlu bir lider olduğundan bahseden Sarkozy, görüşmede hissettiklerini tüm çıplaklığıyla kelimelere döktü. İşte Sarkozy'nin kitabında yer verdiği o kısım:

"Elysée'deki randevumda zorlu bir muhatabım vardı, Türkiye'nin lideri Erdoğan.

O, ne istediğini çok iyi biliyordu ve bunu açıkça söylemekten çekinmiyordu. Kişiliğinin bu yönü, benim için rahatsız edici değildi. Onun açık sözlülüğünü her zaman takdir ettim.

Hiçbir şey onu durduramıyordu... Hiçbir şey ona imkansız gelmiyordu. Zorlu bir görüşmeydi. Beni nakavt etme peşindeydi.

Batı, Rusya-Ukrayna Savaşı'nda inisiyatifin Erdoğan'ın elinde olmasına hayıflanıyor."

28 EURO'DAN SATIŞA ÇIKTI

Öte yandan Sarkozy, Ocak 2016'da "La France pour la vie" isminde bir kitap daha çıkarmıştı. "Le Temps des battles" isimli anı kitabı 28 Euro'dan satışa çıktı.

CHP'nin resmi Twitter hesabındaki mavi tik kalktı! Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan video mesaj Siyaset Kılıçdaroğlu 81 ilin başkanlarıyla görüşecek Siyaset Bahar Feyzan: CHP gizli kalmış protokoller mezarlığına döndü Gündem