Fatih Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fatih Şahin kimdir merak ediliyor. AK Parti Genel Sekreteri olan Fatih Şahin, üç dönem AK Parti Ankara milletvekili olarak seçildi. Peki, Fatih Şahin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Abone ol

Ak Parti Genel Sekreteri olan Fatih Şahin merak edilen isimler arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlığını yapan Fatih Şahin, Ak Parti'de birçok konumda görev yaptı. 3 dönem de Ankara milletvekili seçilen Fatih Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Fatih Şahin biyografisi...

FATİH ŞAHİN KİMDİR?

Fatih Şahin, 20 Mart 1979'da Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. Mesleğe başladıktan sonra bir süre Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlığını yaptı.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Sekreterliği görevinde de bulunan Şahin, 15 Ocak 2009 tarihinde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları başkanı oldu.

2011 genel seçimlerinde 24. dönem AK Parti Ankara Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine girdi ve Başkanlık Divanı Kâtip üyeliği görevine seçildi.

Fatih Şahin

Türkiye-Etiyopya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı, Anayasa Komisyonu üyeliği, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliği, Dopingle Mücadele Araştırma Komisyonu Sözcülüğü, AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.

AK Parti MKYK üyesi ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 3 Ekim 2016 tarihinde AK Partide Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı olarak genel başkan yardımcısı oldu.

20 Temmuz 2017 tarihinde AK Parti genel sekreteri oldu.

Fatih Şahin

Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Şahin, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Celalettin Güvenç kimdir, kaç yaşında? Siyaset Seçim sonrası 4 partinin tek gündemi Gündem Mehmet Akif Balta kimdir, kaç yaşında, nereli? Siyaset Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? Siyaset