Emre Kongar milletin iradesini hedef aldı: Padişahlık tacı giyilmiş bir faşizm

Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile birlikte program yapan Emre Kongar, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri üzerinden Türk milletinin iradesini hedef aldı. Türkiye'de demokrasi olmadığını söyleyen Kongar, "Mevcut rejim demokrasi falan değil. Şahsım devleti demokrasimizi katletti." diye konuştu.

Abone ol

Türkiye 28 Mayıs'ta 2.tur cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Türkiye tarihinde ilk kez ikinci tura giden seçimlerde 13. cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçildi.

6'lı masanın adayı olan ve daha sonra HDP ile Zafer Partisi'nin de desteğini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yine bir seçimi kaybederken, CHP'li bazı isimler Recep Tayyip Erdoğan'ı 'diktatör' olmakla suçladı.

MİLLETİN İRADESİNE SKANDAL SÖZLER
CHP medyası olarak da bilinen Tele 1'de ekranlara çıkan Emre Kongar, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri üzerinden Türk milletinin iradesini skandal sözlerle hedef aldı.

Türkiye'de demokrasi olmadığını öne süren Kongar, "Mevcut rejim demokrasi falan değil. Şahsım devleti demokrasimizi katletti." diye konuştu. Seçimlerden Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle çıkmasını hazmedemeyen CHP yandaşı Kongar, "Ben ona şahsım rejimi, padişahlık tacı giyilmiş bir faşizm diyorum." dedi.

Kongar, skandal açıklamalarında şunları söyledi:
"Değerli izleyiciler lafı dolandırmaya gerek yok demokrasiyi yeniden inşa edeceğiz. Mevcut rejim demokrasi falan değil. Şahsım devleti demokrasimizi katletti. Oy verdiğimiz rejim demokrasi falan değil. böyle demokrasi olmaz. Ben ona şahsım rejimi diyorum padişahlık tacı giyilmiş bir faşizm diyorum. "

Seçim hezimetini Akşener'e yıktı! Siyaset Kılıçdaroğlu bırakıyor mu? Siyaset İmamoğlu ve Yavaş'a 'Edi ile Büdü' benzetmesi Gündem Ekrem İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu görüşecek Gündem