Ekrem İmamoğlu'nun yine 'dili sürçtü'! "Tek renkli tek seksli şehir haline getirilmesine karşıyız"

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala yaptığı her açıklamayla adından söz ettiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni bir gafa daha imza attı. Her konuşmasında dili sürçen ve yanlış kelimeler telaffuz eden CHP'li başkan bu sefer de "İstanbul'un tek renkli tek seksli şehir haline gelmesine karşıyız" dedi.

Abone ol
  • 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı.
  • Seçimler öncesinde yaptığı her açıklamayla adından söz ettiren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni bir gafa daha imza attı.

  • Her konuşmasında dili sürçen Ekrem İmamoğlu Şile'de İSTAÇ Endüstriyel Atık Termal Bertaraf Tesisi'nde açıklamalarda bulundu.

  • Burada yaptığı konuşmasında "İstanbul'un tek renkli tek seksli şehir haline gelmesine karşıyız" diyen İmamoğlu'nun tam açıklaması şu şekilde:
"Adaletsiz, özgürlükten yoksun, tek renkli tek seksli bir şehir haline getirilmesine karşı güçlü bir muhafızlık yapıyoruz."
Eski İYİ Partili vekil bıçaklandı Siyaset İmamoğlu sözde açılışını yapmıştı! Beykoz Çubuklu Siloları'nı görmeye gelenler şoke oldu Gündem Murat Kurum'dan öğrenci evine sahur sürprizi Gündem Hamza Dağ: CHP İzmir'e sürekli dayatma yapıyor Gündem