Ekrem İmamoğlu'nun 'gizli' toplantı videosunu kim sızdırdı? CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın açıkladı

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerden ağır yenilgiyle ayrılan CHP'de hareketlilik giderek kaosa dönüşüyor. Seçim sonrası değişim çağrısında bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, söylemi bırakarak CHP Genel Başkanlığı için eylem boyutuna geçti. İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu devirmek için yaptığı gizli zoom toplantısı ifşa olurken, videoyu kimin sızdırdığı merak konusu oldu.

Abone ol

14-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen seçimlerden hezimetle ayrılan CHP'de kaos giderek büyümeye devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçimlerden sonra başlattığı 'değişim' tartışmaları sürüyor. 

İmamoğlu söylem boyutunu bırakarak CHP Genel Başkanlığı koltuğu için eylem boyutuna geçti ve parti içindeki büyük isimlerle yaptığı gizli zoom toplantısı gerçekleştirdi. İmamoğlu ve diğer isimlerin toplantı videosu internete düştü.

İmamoğlu'nun partinin ağır toplarıyla birlikte adeta paralel bir CHP oluşturduğu ve bir MYK toplantısı tadında bu isimlerle planlar yaptığı ortaya çıktı. 

İmamoğlu ve CHP'li kurmaylar arasındaki toplantının sızdırılmasıyla ilgili çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı. CHP yandaşı gazeteci Gürkan Hacır, toplantıya katılan Gökhan Günaydın ile yaptığı görüşmeyi tv100'de anlattı.


CHP'Lİ GÜNAYDIN 'GİZLİ' TOPLANTI VİDEOSUNU SIZDIRANI AÇIKLADI

Sızdırılan toplantıda yer alan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ile görüşen Hacır, "Akşam saatlerinde Gökhan Günaydın’dan bir açıklama geldi, ‘Bizimkiler bir hata yapmışlar, milletvekillerinin danışmanlarına link göndermişler. Danışmanlar bizden daha siyasi adamlar, bunu yapmamaları lazımdı.' dedi." diye konuştu. Hacır, görüntülerde yer alan 'Katılımcı' rumuzlu kişinin ise kim olduğunun bilinmediğini söyledi.

KAPALI OYLAMA YAPILSIN

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın video sonrası katıldığı bir televizyon programında 'İstifanız istenirse ne yaparsınız?' sorusuna yanıt verdi. Günaydın "Beni CHP'li milletvekilleri seçti. Güven oylamasına gerek görülürse. CHP kapalı grubunda oylama yapılsın. Ben PM üyeliğimi de Genel Başkan istediği için değil örgütler sayesinde kazandım." ifadelerini kullandı.

CHP'de ortalık kızışıyor! İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu yüz yüze gelecek Gündem Gizli katılımcı deşifre oldu! Gündem Meral Akşener'in imzasıyla 6 isim için kesin ihraç istemi Gündem Onursal Adıgüzel'den gizli toplantı açıklaması Gündem