Ekrem İmamoğlu yeni parti için mi CHP için mi sahada? Yine yeni yeniden pazar mesaisi

CHP Genel Başkanlığı için kolları sıvayan Ekrem İmamoğlu'nun başarısız olması durumunda yeni parti kuracağı iddia edilmişti. Bir süredir gündemden düşen İmmaoğlu yeniden pazara indi. 'Halkla iç içe' mesajı vermek için çalışmalara başlayan İmamoğlu, eleştiri oklarının hedefi oldu.

Abone ol

CHP'deki Cumhurbaşkanlığı seçimi mağlubiyetinin ardından değişim isteyen ve Genel Başkanlık koltuğuna talip olan Ekrem İmamoğlu, pazara gitti.

Vatandaş ile pazardaki fiyatları yorumlayan CHP'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, fiyatların pahalı olduğunu söyleyen kadın "Haklısın annecim" diyerek cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu'nun bir süredir ortalarda görünmemesinden sonra servis edilen video için "Gündem olmak amacıyla yine pazara gitti" yorumları yapıldı.

YENİ PARTİ İÇİN HALKIN KARŞISINA MI ÇIKIYOR?

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, 'Haftalık' programında yine çok çarpıcı konuları ele aldı. CHP'de devam eden 'değişim' çağrıları ve Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki gerilimi masaya yatıran Aydın, İmamoğlu'na yakın bir isimden edindiği kulis bilgisini paylaştı.

Ekrem İmamoğlu'nun anket üstüne anket yaptırdığını söyleyen Aydın, "İmamoğlu, yeni parti hazırlıklarına başlamış durumda. Her an yeni bir partimiz olabilir" demişti.

İmamoğlu'nun yeniden pazara inmesi "parti için hazırlık mı?" şeklinde de yorumlandı.

MHP'nin 2024 yerel seçim şarkısını Mustafa Yıldızdoğan besteledi! Siyaset Adana Valisi olan Yavuz Selim Köşger kimdir? Siyaset Özgür Özel CHHP Genel Başkanlığı'na aday olacak mı? Gündem İmamoğlu yerel seçimleri kazanabilecek mi? Gündem