DEVA Partisi'nden AK Parti logolu Spotify hesabı için açıklama! Hesap ele geçirilmiş

CHP ile ittifak kurarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giren DEVA Partisi, hüsran sonrası Meclis'te CHP sayesinde kazandığı milletvekilleriyle başka bir grup kurarak gündem olmuştu. DEVA Partisi'ni bu kez de resmi Spotify hesabıyla sosyal medyayı salladı. AK Parti logolu DEVA Partisi Spotify hesabının dikkat çekmesi üzerine partiden açıklama geldi; "kimliği belirsiz kişiler tarafından sahte belgeler kullanılarak ele geçirilmiş"

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için CHP önderliğinde kurulan 6'lı masanın paydaşlarından olan DEVA Partisi, sandıktan çıkan sonuçla hüsrana uğradı.

CHP listesinden girdiği seçimde kazandığı milletvekilleriyle Meclis'te CHP'den ayrı bir ittifak kuran DEVA, sosyal medyadaki resmi sayfalarıyla gündem olmaya devam ediyor.

DEVA PARTİSİ'NİN HESABINDA AK PARTİ LOGOSU

AK Parti logolu DEVA Partisi'nin Spotify resmi hesabının gündem olmasıyla resmi açıklama geldi.

DEVA Partisi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Partimize ait Spotify resmi hesabı kimliği belirsiz kişiler tarafından sahte belgeler kullanılarak ele geçirilmiş, hesapta farklı bir partinin logosu kullanılmıştır. Partimizin ilgili birimleri Spotify yetkilileriyle iletişime geçerek hesabın haksız kullanımının durdurulması ve tarafımıza iadesi için süreci başlatmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Özdağ'dan Akşener hakkında flaş iddia Siyaset Ağıralioğlu'ndan Öztrak'a: Yenildikçe zekası açılıyor Siyaset CHP genel başkan adayı İmam Hatip okullarını ve Kur'an kurslarını hedef aldı Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu Siyaset