DEM Parti Şanlıurfa vekili Dilan Kunt Ayan PKK kanalında itiraf etti: İttifaklarımız kabul etti

Özgür Özel, göreve geldiği ilk günden bu yana PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti'ye göz kırparak 'CHP'de isimler değişse bile zihniyet değişmiyor' sözünü bir kez daha doğruladı. Özel, oy uğruna Kandil'in partisine boyun eğerken, DEM Parti Şanlıurfa vekili Dilan Kunt Ayan, PKK kanalında teröristbaşı Öcalan'a özgürlük istedi. Ayan, CHP dahil olmak üzere ittifak ortaklarının bu durumu kabullendiğini işaret etti.

Abone ol

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kandil'in partisini yanına çekmek isteyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde de genel merkezi ziyaret eden DEM Parti'nin eş genel başkanlarını kırmızı halı ile karşılamıştı.

DEMİRTAŞ 'DEMOKRASİ KAHRAMANI'YMIŞ!

DEM Parti'den oy dilenen Özgür Özel, bunun için terörden tutuklu Selahattin Demirtaş'a "demokrasi kahramanı" diyerek defalarca selam gönderdi.

TÜRKİYE DÜŞMANLARININ ELİNİ ÖPTÜ

Demirtaş'a selam çakarak Kandil'e mesaj veren Özgür Özel, Türkiye düşmanı açıklamalarıyla bilinen Pervin Chakar'ın da elini öperek poz verdi.

PKK'DAN CHP VE DEM'E 'ÖCALAN'LI YOL HARİTASI

Özgür Özel'in oy uğruna DEM Parti'yle pazarlığa oturmasının ardından terör örgütü PKK'nın Avrupa ayağından da skandal bir açıklama geldi. CHP ve DEM'e yol haritasını çizilerek "Süreç Öcalan'ın özgürleştirilmesine müsait" denildi.

PKK KANALINDA İTİRAF ETTİ: İTTİFAKLARIMIZ KABULLENDİ

Yaşanan tüm bu gelişmeler gündemdeki sıcaklığını korurken, DEM Parti Şanlıurfa vekili Dilan Kunt Ayan, PKK kanalında bebek katili Öcalan'a özgürlük talebinde bulundu.

"İTTİFAKLARIMIZ KABULLENDİ"

Öncelikli gündemlerinin teröristbaşı Öcalan üzerindeki tecrit olduğunu dile getiren Ayan, CHP'nin de bu durumu kabullendiğini işaret ederek "Seçime giderken tüm ittifaklarımızın bu dengeyi kabul etmesinden kaynaklı bu bir gerçekliğimiz." ifadelerini kullandı.

"TEHDİTVARİ" SÖZLER

"DEM Parti olarak duruşumuz çok net" diyen Ayan, "Tecridin kaldırılıp Sayın Öcalan'ın kendi üzerindeki rol ve misyonunu oynayana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz" şeklinde tehditvari sözler sarf etti.

İYİ Parti'nin Antalya adayı belli oldu Gündem Lütfü Savaş: Tek sorumlu ben değilim Gündem Sandık başına gidemeyenler dikkat! Son başvuru bugün Gündem Krizlerin partisi CHP! 'Hatay halkı hesap sormayı bilir' Siyaset