Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Pusulanın bir yanında Türkiye'ye diz çöktürmeyi umanlar var diğer yanında Türkiye'yi şahlandırmak isteyenler var

Sincan'da sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, konuşmasında "Pusulanın bir yanında Türkiye'ye diz çöktürmeyi umanlar var diğer yanında Türkiye'yi şahlandırmak isteyenler var. Pusulanın bir yanında iktidar olabilmek uğruna PKK'nın kurşun askeri olmaya razı olanlar var diğer yanında ise terörün inine inen inmeye devam edecek olan bir kararlılık var. İşte kavga budur, mücadele budur, seçim budur kardeşlerim." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sincan’da sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldiği programda konuştu.

Oktay, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Türkiye o gün sadece iki tercihten birini seçecek; Pusulanın bir yanında Kandil'in Persilvanya'nın ve Türkiye düşmanlarının yüzünü güldürecek olan bir zihniyet var diğer yanda ise Türkiye sevdalıların yüreği vatan aşkıyla çarpanların tercihi var. Tercih, milletimizin ve milletimiz de hangi tercihi yapacaklarını çok net bir şekilde biliyor. Ve bunu zaten seçim günü çok net bir şekilde sandıklarını patlatarak gösterecek. Pusulanın bir yanında Türkiye'ye diz çöktürmeyi umanlar var diğer yanında Türkiye'yi şahlandırmak isteyenler var. Pusulanın bir yanında iktidar olabilmek uğruna PKK'nın kurşun askeri olmaya razı olanlar var diğer yanında ise terörün inine inen inmeye devam edecek olan bir kararlılık var. İşte kavga budur, mücadele budur, seçim budur kardeşlerim. Bu bir tamam mı devam mı seçimidir. Bu bir teslimiyet mi direniş mi seçimidir. Bu bir istikbal mi izmihlal mi seçimidir. 14 Mayıs seçimlerden bir seçim değildir, Türkiye'nin bekasını belli edecek bir seçimdir.
Cem Saygı yaptığı danstan sonra adaylıktan çekildi SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu seçimde sadece ittifaklar yarışmıyor Gündem Akşener'den küçük ortağa kalp dersi SEÇİM 2023 Memleket Partisi'nde istifa şoku! O ilde 1 aday kaldı SEÇİM 2023