CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu şaşırtan soru

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Denizli'de gençlerle buluşmasında, "Cumhurbaşkanı adayını 6 lider belirleyecek" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine CHP'li genç, "Neden altılı masa belirliyor, halk belirlesin" şeklinde tepki gösterdi.

Abone ol

2023 seçimleri Türkiye gündeminde yerini korurken Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hummalı çalışmalar yürütüyor. Parti liderleri sık sık ziyaretler gerçekleştiriyor.

Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi açılış ve program için Denizli'ye gitti.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
Görüşmelerinin ardından CHP'li gençlerle buluşan Kılıçdaroğlu'nun buradaki toplantısı 2 saat sürdü.

Toplantıda gençler beklenti ve taleplerini Kemal Kılıçdaroğlu’na anlatırken CHP Lideri de  gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"ADAYI 6 LİDER BELİRLEYECEK"
Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada altılı masaya değinerek, "Cumhurbaşkanı adayını 6 lider belirleyecek. Dolayısıyla ben onların adına konuşamam. Böyle bir dayatma kültürü de yok zaten bizde." dedi. 

"HALK BELİRLESİN"
O sırada CHP'li bir genç, "Neden altılı masa belirliyor, halk belirlesin." diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine salonda sesler yükseldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa eleştirisi Gündem Seçim tarihi belli oldu mu? Siyaset CHP'li Lütfü Savaş'tan adaylık açıklaması: Benim de CV'me bakılsın Siyaset Bahçeli erken seçime ilişkin konuştu! Gündem