CHP'nin kanalında Özgür Özel'i topa tuttular: Değişim değişim dediniz de neyi değiştirdiniz?

TELE 1 ekranlarında gündemi değerlendiren Namık Koçak ile Hüsnü Mahalli 'değişim' söylemleri sonrası CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel'i topa tuttu. Özel'in aday belirleme sürecini iyi yönetemediğini savunan ikili, AK Parti'de sorunsuz işleyen süreci örnek göstererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takdir etti.

Abone ol
  • Muhalefete yakınlığıyla bilinen TELE1'de Namık Koçak ile Hüsnü Mahalli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i topa tuttu.
  • Forum Hafta Sonu programında gündemi değerlendiren Koçak ve Mahalli, Özel'in CHP içerisindeki 'değişimcilerin' talebini karşılayamadığını belirterek ana muhalefet partisinin aday belirleme sürecinde sınıfta kaldığını ifade etti.

"ÖZGÜR BEY HENÜZ PARTİYİ TOPARLAMADI"

  • CHP'de kavgalarının devam ettiğini belirten Hüsnü Mahalli, "CHP kendini toparlamadı. Kimse kusura bakmasın. Yani Özgür Bey henüz partiyi toparlamadı. Yani umarım en azından 31 Mart'a kadar toparlar. Biz hiç unutmuyorum Özgür Bey seçildiği gün buradaydık. Ben dedim ki maksimum 2 hafta içerisinde toparlaması lazım. Yok yapamıyor. Hala kavga devam ediyor. Şimdi kim bilir ne yapıyor?" dedi.

"ONUN ADAMI, BUNUN ADAMI KAVGASI"

  • Namık Koçak ise CHP'de devam eden adaylık kavgalarına dikkati çekerek, 'onun adamı, bunun adamı' betimlemesinde bulundu.
  • Aynı partililerin birbirine 'onun adımı' diyerek ötekileştirmesini doğru bulmadığını belirten Koçak, "O adam dediğiniz kim?" Böyle bir şey olabilir mi?" diyerek yaşanan sürtüşmelere tepki gösterdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I TAKDİR ETTİLER

  • Mahalli ise AK Parti'de geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'un ilçe adaylarının da belirlenmesiyle sıkıntısız devam eden süreci örnek göstererek "Onun için kimse kusura bakmasın. Bu konuda Erdoğan'ı takdir etmek lazım. Adam madam yok 'bu benim adamım kimsenin adamı değil' Bütün adaylar il ilçe hepsi Erdoğan'ın adamı. Milletvekili adayları için de geçerli" ifadelerini kullandı.

"DEĞİŞİM DEĞİŞİM DEDİNİZ DE NEYİ DEĞİŞTİRDİNİZ"

CHP içerisindeki 'değişimcilerin' kavgasının bitmediğini belirten Mahalli, "Yani kardeşim değişim değişim dediniz de neyi değiştirdiniz Allah aşkına? Bugün kimse kusura bakmasın CHP'de inanılmaz tartışma var. Biz de biliyoruz bir sürü insanla tartışıyoruz. Abi diyor 'bu nedir yahu!" dedi.

Levent Gültekin'den CHP'ye sert tepki Gündem DEM Parti'den Başak Demirtaş açıklaması Siyaset İYİ Parti'de adaylık krizi! Akşener'in duyurduğu aday saniyesinde çekildi Siyaset MHP'nin seçim sloganı belli oldu Gündem