CHP'nin açıkladığı 5 adaydan biri olan Tanju Özcan'ın sözleri yeniden gündem oldu: Hayatımda hiç kıvırmadım, şansım yüzde 100 de olsa aday olmayacağım

CHP, dün 5 il için adaylarını kesinleştirdi. O adaylar arasında en dikkat çeken ise Bolu'dan aday gösterilen Tanju Özcan oldu. Kılıçdaroğlu döneminde CHP'den ihraç edilen Özcan'ın bir önceki dönem, "Hiç hayatımda kıvırmadım. Eğer Sayın Erdoğan 2023’te bir daha seçilirse 2024 yılında seçilme şansım yüzde 100 de olsa aday olmayacağım" sözleri yeniden gündem oldu.

Abone ol
  • Kemal Kılıçdaroğlu döneminde CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Özgür Özel'in genel başkanlığa gelmesiyle baba ocağına dönmüştü.
Tanju Özcan
  • CHP'nin dün açıkladığı 5 ilden birinin Bolu olması ve adayının yeniden Tanju Özcan olması dikkat çekti.
  • Çünkü Özcan, 31 Mart 2022'de katıldığı bir yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanması durumunda yeniden aday olmayacağını açıklamıştı.

'ERDOĞAN KAZANIRSA ADAY OLMAYACAĞIM' DEMİŞTİ CHP'DEN ADAY OLDU

  • Özcan, 14 ve 28 Mayıs'ta gerçekleşen seçimler öncesinde katıldığı Haber Global TV canlı yayınında, "Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa Bolu Belediye Başkan adayı olmayacağım" açıklamasında bulunmuştu.

"HAYATIMDA HİÇ KIVIRMADIM"

  • Özcan, "Hayatımda hiç kıvırmadım. 2024 yılında seçilme şansım yüzde 100 de olsa Bolu Belediye Başkanlığına aday olmayacağım." demişti.

ADAYLIĞI SONRASI PAYLAŞIM YAPTI

  • Tanju Özcan adaylığının açıklanmasının ardından ise bir paylaşım yaparak "Biraz önce CHP PM üyelerimizin şahsımı Bolu Belediye Başkan adayı ilan ettiğini memnuniyet ile öğrendim. Teşekkür ederim değişen CHP kadrolarına... Selam olsun, Atatürkçü, Yurt severlere, Ulus Devletin teminatı Türk milliyetçilerine" ifadelerini kullandı.

"NAMUS SÖZÜ NE OLACAK?"

  • Sosyal medya kullanıcıları Özcan'ın bu paylaşımının altına geçmişteki ifadelerini hatırlatarak, "Namus sözü ne olacak?" yorumları yağdırdı.

CHP'li Adıgüzel 'Sayın Öcalan' dedi Gündem İstanbul ve Ankara adayları belli oldu Gündem Dikbayır bombayı patlattı: Takip ediliyorum! Siyaset Ortak aday çıkarılacak iller belli oldu Gündem