CHP'li Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in mazbata töreninde ezan rahatsızlığı

Mamak Belediyesi'ni kazanan CHP'li Veli Gündüz Şahin'in mazbata töreninde bulunan yakınındaki kişiler, ezandan ve camii sayısından duydukları rahatsızlığı "Burada ezan mı biter! Bu ne ya ora camii bura camii" sözleriyle dile getirdi. O anlarda mikrofonları açık olan kişilerin bu sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Abone ol
  • 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi sonuçlarına göre Mamak Belediye Başkanı seçilen CHP'li Veli Gündüz Şahin Mamak Belediyesi önünde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
  • Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın da katıldığı tören, ezan vaktine denk gelince konuşmacılar beklemeye başladı.

"BURADA EZAN MI BİTER"

  • O anlarda Şahin'in yakınında bulunan ancak kameraya görüntüleri yansımayan kişiler beklemekten rahatsız olarak "Burada ezan mı biter! Bu ne ya ora camii bura camii" diyerek duruma tepki gösterdi.

"İŞTE CHP ZİHNİYETİ"

  • Partililerin bu ifadeleri mikrofonlara yansırken sosyal medyada birçok kişi "İşte CHP zihniyeti" diyerek camilere ve ezana verilen tepkiyi eleştirdi.
  • Ezanın bitmesinin ardından Mamaklılara seslenen Şahin ise kimseyi birbirinden ayırmadan herkesi kucakladığını söyledi.

  • 25 yıl sonra belediyenin CHP eline geçtiğini ifade eden Şahin, "Kim Mamak için hayırlı bir iş yaptıysa Allah herkesten razı olsun" dedi.

Canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu tartışması Siyaset Canlı yayında İmamoğlu'na tehdit Trend İYİ Partili Meclis Üyesi tutuklandı Siyaset DEM’li vekil terörist cenazesine omuz verdi Siyaset