CHP'de yine aynı iddia ortaya atıldı: Tuncay Özkan görevden alındı

Son dakika haberleri... CHP'de 14 Mayıs seçimleri sonrasında görevden alındığı iddia edilen ancak daha sonra iddiaları yalanlayan ve görevde kalan CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan'ın bir kez daha görevden alındığı iddia edildi. Özkan, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Abone ol

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde CHP'de en tepki çeken isimlerin başında CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan geliyordu. Özkan'la ilgili bir iddia ortaya atıldı. 

TUNCAY ÖZKAN GÖREVDEN ALINDI MI?

Özkan'ın 28 Mayıs akşamı iletişim süreçlerinin aksamasından dolayı görevden alındığı iddia edildi. Bu gelişme sonrası Tuncay Özkan'ın CHP Genel Merkez'deki odasını boşalttığı da belirtildi. 

ÖZKAN'LA İLGİLİ 14 MAYIS SONRASI DA AYNI İDDİA DİLE GETİRİLMİŞTİ

Tuncay Özkan'ın görevden alındığıyla ilgili 14 Mayıs'tan sonra da aynı iddia dile getirilmişti. Ancak Özkan söz konusu iddiaları yalanlamıştı ve görevde kalmıştı. 

Ruhi Ersoy kimdir, kaç yaşında, nereli? Siyaset Mustafa Şentop kimdir, kaç yaşında, nereli? Siyaset Erhan Afyoncu kimdir, kaç yaşında, nereli? Siyaset İsveç'te PKK militanlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alçak saldırı! SEÇİM 2023