CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da MUPA Tanıtımında Önemli Açıklamalar Yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da MUPA tanıtımında hedeflerini ve planlarını açıkladı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da düzenlenen Muğla Planlama Ajansı'nın (MUPA) tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, "Acelemiz var. Hızla gitmemiz, çok çalışmamız lazım. 31 Mart'ta birinci parti olduğumuz partimizi birinci parti olarak tutmamız gerek" ifadelerini kullandı.

"Kadınları CHP'de Siyasete Davet Ediyorum"

Özel, Muğla'nın siyaset kültürüne de değinerek, "Muğla ve Türkiye'nin tüm kadınlarını CHP'de siyaset yapmaya davet ediyorum. 1980'den beri bu partinin başarı kapısından içeri giremedik" şeklinde konuştu.

MUPA'nın Önemi ve Geleceği

Muğla'da kurulan MUPA'nın, sorunlara çözüm aramak için hızla çalışmaya başladığını belirten Özel, bu ajansın planlamanın önemini vurgulayarak, "Muğla'nın tüm sorunları, iyi bir planlamayla aşılabilir" dedi.

Ülke Gündemine Dair Açıklamalar

Özel, Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini savunarak, Anayasa'nın ilk dört maddesinin tartışmaya açılmasına tepki gösterdi. "Bu millet her zaman kazanır. Devletle millet karşı karşıya geldiğinde, her zaman millet kazanır" ifadelerini kullandı.

Geçmiş Seçim Sonuçları ve Hedefler

Son seçim sonuçlarının CHP'nin gücünü artırdığını belirten Özel, "Hedefimiz, emeklilerin, esnafların ve gençlerin yüzünü güldürmek. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yerel Yönetimlerden Beklentiler

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras da MUPA'nın Muğla'yı geleceğe taşıyacağına inandığını belirtti. MUPA Başkanı Tansu Özcan ise gerçekleştirdikleri çalışmaları katılımcılarla paylaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Büyükşehir Belediyesince Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Muğla Planlama Ajansı'nın (MUPA) tanıtım toplantısına katılarak konuşma yaptı.

Destici'den tartışılan yasa teklifine destek Siyaset Kabine yarın toplanıyor Siyaset Destici'den 'Çözüm Süreci' tartışmalarına tepki Siyaset Zeybekci: Türkiye, Siyonizmin Hedefinde Siyaset