CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu kez 'Emeklilere Sahip Çıkıyoruz' etkinliğinde kendini alkışladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisince CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen 'Emeklilere Sahip Çıkıyoruz' etkinliğinde yaptığı konuşmanın ardından kendini alkışladı. Özel, geçtiğimiz gün partisinin TBMM Grup Toplantısında da konuşmasını yarıda kesip kendisini alkışlamış bu hareketi sosyal medyada dalga konusu olmuştu.

Abone ol
  • CHP Genel Merkezinde bugün 'Emeklilere Sahip Çıkıyoruz' etkinliği düzenlendi. Genel Başkan Özgür Özel'in açıklamalarda bulunduğu etkinlikte gündem olansa Özel'in yaptığı ilginç bir hareketti.
  • Saat 11.00'de başlayan etkinlikte söz alan Özel buradaki konuşmasını tamamladıktan sonra kürsünün önüne geçerek kendisini alkışladı.

  • Daha sonra sahneden ayrılan Özel için sosyal medyadan yorum yağdı. 

GRUP TOPLANTISINDA DA AYNI HAREKETİ YAPMIŞTI

  • Özel, geçtiğimiz salı günü partisinin TBMM Grup Toplantısında da kendisini alkışlamış, bu hareketi partililerince şaşkınlıkla karşılanmıştı.

"GİDİN BU SEÇİMİ KAZANAN"

  • "Cumhuriyet Halk Partisi'nin her bir neferini alnından öpüyorum kendinize güvenin biz haklıyız biz başaracağız. Size güveniyorum" ifadelerini kullandıktan sonra konuşmasını yarıda kesen Özel,  alkışı bir yerde kesip "Gidin ve bu seçimleri kazanın. Gidin ve kazanın. CHP gerçek gücünü hepsine gösterecek" sözleriyle konuşmasını noktalamıştı.

Erdal Beşikçioğlu: Sanatçı insanın kalbine giden yolu bilir Siyaset ABB adayı Turgut Altınok sabah namazını Hacı Bayram Veli Camisi'nde kıldı Gündem Buket Aydın Murat Kurum'la telefon görüşmesini anlattı! Gündem Davut Güloğlu belediye başkan adayı oldu Siyaset