Burdur'da AK Parti'nin Ekonomi Vurgusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, Burdur'da ekonomik toparlanma sürecine dikkat çekti.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Burdur'da yaptığı konuşmada, ülkenin ekonomik toparlanma sürecine girdiğini belirtti:

"Bu millet, yıllardır önümüzü açmış, destek vermiş, biz de bu millete hizmet etmek için çaba sarf etmişiz. Bu çabayı devam ettirmemiz gerektiğini..."

Türkiye Buluşmaları Programı

Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Burdur'a gelen Demiröz, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Toplantı, öğretmenevinde gerçekleşti ve Demiröz, ülkenin geleceği için tüm partilerin hazır olmadan yola çıkmadığını ifade etti.

"AK Parti her yerde imzasını atmış"

Demiröz, sözlerine şöyle devam etti: "Bu amaçla tekrar bismillah diyerek tüm ekip halinde Türkiye'nin her köşesine, her ilçesine, her beldesine gitme kararı aldık. Gittiğimizde görüyoruz ki, AK Parti her yerde imzasını atmış, her yerde bir yatırımımız var."

Millete Hizmet Taahhüdü

Demiröz, hizmet etmeye geldiklerini, milletin bu hizmetleri hak ettiğini vurguladı. Diğer partilerin projelerini eleştirirken şu ifadeleri kullandı:

"Diğer partilerin elle tutulacak projeleri yok. Büyükşehirlerde aldıkları belediyelerde durum ortada. İzmir'de balıklar bile hava alamıyor."

Ekonomik Zorluklar ve Çözüm Sürecimiz

Demiröz, salgının, savaşların ve depremlerin ülke ekonomisinde yarattığı zorlukları da hatırlattı:

"Bütün bunlara rağmen toparlanma dönemine girdik. Enflasyon ve faiz oranlarının geçmişteki seviyelere döneceğine inanıyorum. Yıl sonuna kadar Türkiye, ekonomik olarak makro planda istikrara kavuşacak."

Türkiye'nin Büyüyen Ekonomisi

Demiröz, Türkiye'nin büyüyen ülkeler arasında ilk sırada olduğunu vurgulayarak, ihracat, merkez bankası rezervleri ve kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'nin notunu artırmalarını örnek gösterdi.

"Türkiye Buluşmaları" programı kapsamında Burdur'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz (sol 2), sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Demiröz, öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşma yaptı. Toplantıya AK Parti Burdur milletvekilleri Adem Korkmaz (sağda) ve Mustafa Oğuz (solda) ile İl Başkanı Mustafa Özboyacı (sağ 2) da katıldı.

Avusturalya ile COP31 Başkanlığı diplomasisi Siyaset Gelecek Partisi'nden yeni Meclis grubu çağrısı Siyaset Yavaş'tan 'başka partiden aday olacak' iddiasına yanıt Gündem Bakan Kurum: Parti gözetmeksizin herkesle görüşüyoruz Gündem