Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bombayı patlattı: HDP istedi diye CHP'den atıldım

Fatih Portakal'a konuk olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, muhalefetteki alevi harlayacak bir açıklamada bulundu. Özcan, ''Ben HDP istiyor diye atıldım bu partiden.'' ifadelerini kullandı.

Muhalefetteki iç kapışma gün geçtikçe kızışıyor. Muhalefetin yeni gündemi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yaptığı açıklamalar.

Fatih Portakal'a konuk olan Özcan, ''Ben HDP istiyor diye atıldım bu partiden. Ben 1 yıllığına partimden niye ihraç oldum? HDP'nin milletvekilleri de eşbaşkanları da ''Bu faşist ve ırkçıyı atmadığınız sürece CHP bizimle helalleşemez.'' ifadelerini kullandı.

Özcan bu açıklamaları sonrası Twitter'da en çok konuşulan başlıklar arasına girdi.

İmamoğlu ve Akşener'in cezayı öğrendikleri anın videosu Siyaset Gazeteci Can Ataklı verdi veriştirdi Gündem Yunanistan'ın denize bıraktığı göçmenler kurtarıldı Gündem Grup İmera'dan Murat Kurum'a özel şarkı Siyaset Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem Cemal Enginyurt: 147 bin TL maaş alıyorum Siyaset TBMM ne zaman göreve başlayacak? SEÇİM 2023 Şanlıurfa'dan seçime dair görüntüler gündem olmuştu! 'Toplu oy' iddialarına valilikten açıklama SEÇİM 2023 Oy sayım işlemi nasıl olacak? SEÇİM 2023 Ünlüler oy kullanıyor SEÇİM 2023 Yurttan ilginç sandık manzaraları Gündem