Bahçeli'nin elini öpen özel harekatçılara Özgür Özel'den sert tepki! "Polis olmayı yanlış anlamışsın"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öptüğü görüntülerle gündeme gelen Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz'e tepki gösterdi. Özel, "Sen devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın. Devletin memuru, memur gibi davranacak. El etek öpmesini kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Abone ol
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin TBMM grup toplantısında gündeme dair mesajlar vermek üzere kürsüye çıktı.
  • Özel'in gündeminde Özel Harekat Dairesi Başkanı ile bazı özel harekatçıların, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin elini öpmesi vardı.

"YANLIŞ DEVLETİN ELİNE SARILMIŞSIN!"

  • Özel'in konuşmasından satır başları şu şekilde: "Birtakım tarikatlara, cemaatlere, kişilere değil, devlete olan sadakatin önemini çiziyorum. Dün gördüğüm bir şaşkına da söylüyorum ki sen devletin olmayı yanlış anlamışsın, yanlış devletin eline sarılmışsın!"

"ASLA KABUL ETMİYORUZ"

Özel konuşmasının devamında, "Bir siyasiye saygı gösterilmesi eyvallah. O siyasinin bunu nasıl karşıladığı kendi tercihidir, buna saygılı oluruz. Ama bu devletten maaş alan, milletin tamamı için görev yapması gereken, üzerinde üniforması olan birinin, siyasetin bir kısmının temsiline eğilmesini, el etek öpmesini asla kabul etmiyoruz, nokta!" dedi.

"POLİS ASKER HEPİMİZİNDİR"

Böyle basit konuların gündemi işgal etmemesi gerektiğini belirten Özel, "Bundan sonraki süreçte de herkes devleti yöneten devlet adamı gibi, devletin memuru gibi davranacak, böyle basit konularla Türkiye'nin gündemini işgal edecek konulara girişilmeyecek. Polis, asker hepimizindir, Türkiye Cumhuriyeti'nindir, kimsenin tapulu malı değildir." ifadelerini kullandı.

Tuğrul Türkeş'ten Osman Kavala açıklaması Siyaset Erdoğan'a hakareti kaldıramadı istifa etti Siyaset Muhalefetten 7 milletvekili AK Parti'ye katılacak iddiası Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı yarıda kesildi! Özgür Özel sert çıktı Siyaset