Ayyüce Türkeş'ten Devlet Bahçeli'nin Öcalan sözlerine tepki: Kulaklarıma inanamadım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin terör örgütü lideri Abdullah Öcalan için "Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın" demesine tepki gösteren Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş, "Kulaklarıma inanamadım. Herkes oturduğu koltuğun sorumluluğunu taşımakla mükelleftir. Kimse Başbuğ Alparslan Türkeş'in koltuğunda oturup teröre yandaşlık yapamaz" dedi.

Abone ol
  • Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
  • Bahçeli, yeni çözüm süreci tartışmalarına dair çarpıcı bir açıklama yaptı.
  • Bahçeli, "Türkiye'ye getirilirken he türlü hizmete hazırım diyen terörist başı buyursun gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın. Her adımı atmaya kararlı, inançlıyız." diye konuştu.

"DEVLET BAHÇELİ'Yİ KINIYORUM"

  • Gündeme bomba gibi düşen bu sözlere İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Dr. Ayyüce Türkeş'in tepkisi sert oldu.
  • "Kulaklarıma inanamadım" diyen Türkeş, "Bebek katili, terörist başını meclise davet edip konuşma yapmasını isteyen ve UMUT HAKKINDAN yararlansın diyen Devlet Bahçeli'yi kınıyorum" dedi.

"KOLTUĞUN SORUMLULUĞUNU TAŞIMAKLA MÜKELLEFTİR"

  • Açıklamasının devamında eleştirilerini daha da sertleştiren Türkeş, "Herkes oturduğu koltuğun sorumluluğunu taşımakla mükelleftir. Kimse Başbuğ Alparslan Türkeş'in koltuğunda oturup teröre yandaşlık yapamaz.. TBMM'de yeteri kadar terörist varken birde onların ele başını meclise sokmak kimsenin haddi değildir. NOKTA.." ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım;

Bahçeli’nin Öcalan çağrısına DEM Parti’den yanıt Gündem İmamoğlu'dan, Özel'in o sözlerine rest! Siyaset Özel'den ''Yenidoğan Çetesi'' mesajı Siyaset Dolmabahçe'de kritik toplantı! Gündem