Ali Koç Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yan yanayken elinin cebinde olması hakkında konuştu! Devlet nedir biliriz bir hata yaptım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte yürürken elinin cebinde olması hakkında açıklamalarda bulundu. Koç, 'devlet büyüğüne saygısızlıkla' suçlanan hareketi görüntü için "Tamamen anlık bir olaydı. Bir hata yaptım. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına bile bile saygısızlık yapmam" dedi.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sözcü TV'de Uğur Dündar'ın konuğu oldu. Spor dünyasındaki gelişmeleri değerlendiren Koç, eli cebindeyken Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüntülenmesi sonrasında gelen tepkilere de cevap verdi.

Ali Koç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yürürken güdem olan eli cebinde görüntüsü

"BİR HATA YAPTIM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kaza geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Sabancı'yı ziyaret etmişti. Tedavi altındaki Ali Sabancı'yı da gören ve geçmiş dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastane çıkışında doktor ve Ali Koç ile ayaküstü sohbet etmişti.

Koç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yürürken ellerinin cebinde olması Türkiye gündemine oturmuş, "saygısızlıkla" suçlanmıştı.

Konu hakkında ilk kez konuşan Ali Koç, "Tamamen anlık bir olaydı" ifadelerine yer verdi.

Koç, "Biz devlet nedir biliriz. Bilinçli bir şekilde ben hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına bile bile saygısızlık yapmam" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sözlerine şu ifadelerle devam etti;

"Bir hata yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımızı hastaneden uğurlarken o kadar dostane bir ortamda sohbetimiz oldu. Elim cebimde anlık bir görüntü var biz devlete nasıl saygı gösterildiğini bilen, eğitimden geçmiş insanlarız."

CHP'de İstanbul için musluklar açıldı! Gündem İlham Aliyev toplantıya katılmayacak Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara'da 2 saatlik görüşme! Süleyman Soylu istemiş Gündem Akılları karıştıran kare Gündem