Akşener'den Özel'e, "Ben de buradan diyorum ki evet üçüncü yolun en güçlüsü biziz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Bursa Teşkilat Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Akşener, Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimler hakkında, "Asıl mesele bu. 2023'te biz başaramadık. Tekrar söylüyorum. Bütün suç benim olsun. Çekin beni kenara ama gene başarılamazdı." dedi.

Abone ol
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Bursa Teşkilat Buluşması'nda Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.
Selçuk Türkoğlu
  • İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak tanıtılırken, Akşener, 2023 seçimleri ve Özgür Özel hakkında konuştu.

"BEN OLMASAM DA BAŞARAMAZLARDI"

  • Akşener, faturanın kendisine çıkartılmasına itiraz ederek, "Suç benimse kabulümdür ama geldiğim bir yer var. Onun için işte hür ve müstakil girme nedenimiz budur. Geldiğim nokta şu; bizim dışımızda herkes halinden memnunmuş. Asıl mesele bu. 2023'te biz başaramadık. Tekrar söylüyorum. Bütün suç benim olsun. Çekin beni kenara ama gene başarılamazdı. Çünkü tekrar söylüyorum herkes halinden memnun olmuş. Çünkü seçmenin ayağına gidip, topuk selamı verip, 'Sen benim velinimetimsin' demek çok ağır, zorlu bir iştir. Tek bir kişiyi ikna etmek için 10 dakika zaman ayırmak çok maharetli bir iştir. Siz yüzünüzü ekşitip 'Sen zaten şucusun, sen zaten bucusun' diyerek politika yaptığınız zaman sosyal medyadan paranız olduğu oranda, televizyondan, sosyal medyadan bu ayrışma üzerinden politika kurduğunuzda o değerler yerde kalmaya devam eder, sokakta kalmaya devam eder" dedi.

"EN GÜÇLÜ ÜÇÜNCÜ YOLUZ"

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sözlerine değinen Akşener, "Çok enteresan, çok saygı duyuyorum herkese ama dedi ki 'AK Parti'nin karşısında en güçlü adaya oy verin.' Ben de buradan diyorum ki evet üçüncü yolun en güçlüsü biziz. Bursa'dan Cumhuriyet Halk Partisi'ne gıcık olan da AK Parti'ye gıcık olan da Selçuk Türkoğlu'nu destekleyecek inşallah." ifadesini kullandı.

Yerel seçim genelgesi Resmi Gazete'de Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan sahaya iniyor! Gündem "Komünist Başkan" CHP'nin kalesinde aday! Siyaset CHP aday tanıtım toplantısına davet edildi, katılmadı! Gündem