AK Partili Belediye Başkanı kendi şirketinden elde ettiği kazançla hizmet binası yaptı

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesi AK Partili Belediye Başkanı Alihan Babat, kendi şirketinin hesabından hizmet binası yaptı.

Abone ol

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şenoba Belediye Başkanı Alihan Babat, yaptığı hizmetler ile vatandaşlar tarafından sevilen başkan olarak görevini icra etmeye devam ediyor.

Alihan Babat (sağdaki)

Hizmet odaklı çalışan, proje üreten, şahsi şirketinden belediye ve Şenobalı vatandaşlara katkı sağlamaya çalışarak hizmet binası yaptırdı.

"REKLAM PEŞİNDE DEĞİLİZ"

Belediye Başkanı Alihan Babat, "Beldemiz küçük bir yer ama bizler hizmet odaklı çalışıyoruz. Reklam peşinde değiliz, herkes bizim yaptığımız hizmetleri görüyor. Fazla geliri olmayan belediyemizin bütün çalışmalarını ortağı olduğum şirketimizin sayesinde yapıyorum. Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Eroğan'ın talimatlarıyla bölge insanımız başta olmak üzere tüm Türkiye'ye hizmet edeceğiz" dedi.

Donald Trump Meclis Başkanı olabileceğini açıkladı Dünya AK Parti İstanbul ve Ankara'da kimleri aday gösterecek? Siyaset HDP İzmir İl eş başkanları ve ilçe başkanı gözaltında 3. Sayfa İYİ Parti'nin Eskişehir adayı belli oldu Gündem