AK Parti'de gözler 7 Ekim'de gerçekleşecek kongrede! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 81 il için önemli karar

AK Parti 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere kilitlendi. Seçim zaferlerine bir yenisini daha eklemek isteyen AK Parti, yerel seçimlerin startını 7 Ekim'de yapılacak 4'ncü olağanüstü kongrede verecek. Kongre ölçesi teşkilat çalışmalarına başlayan AK Parti, başta muhalefetin yönetimindeki 11 büyükşehir ve deprem illeri olmak üzere yerelde büyük bir başarı hedefliyor.

Abone ol

AK Parti, yerel seçim hazırlıkları için reel adımlarla harekete geçti. 'Bir seçimin ardından yeni seçimin çalışmaları başlar' kuralıyla hareket eden AK Parti, genel seçimin ardından zaman kaybetmeden yerel seçimler için harekete geçti. 

Türkiye Yüzyılı için 'hep yeni hep ileri' mottosuyla hareket eden AK Parti, 7 Ekim kongresi ve 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmalarına kilitlendi.

TEŞKİLATLAR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

AK Parti teşkilatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimin yol haritasını belirliyor. Mahallelerden il başkanlarına, gençlik kollarından kadın kollarına kadar kadrolar, 2019 yerel seçimlerinde muhalefetin yönetimine geçen belediyelerin yeniden kazanılması için mesai yapıyor.

MAHALLE BULUŞMALARI ARTACAK

Başta muhalefetin yönetimindeki 11 büyükşehir ve deprem illeri olmak üzere yerelde istenilen başarının elde edilebilmesinin yolu teşkilatlardan geçiyor. Bu kapsamda geçmiş dönemde ilçe başkanlığı yapmış isimlerin de yer aldığı ilçe buluşmaları toplantıları düzenlendi.

Toplantıda, yaklaşan yerel seçimin önemi güçlü bir şekilde anlatıldı. Herkese görev düştüğü belirtilerek, aileden başlayarak, akraba, komşulara kadar AK Partiye oy vermeleri için gönül seferberliği başlatılması istendi.

KÜSKÜNLÜKLERDEN KURTULUP İKNA ÇALIŞMALARI YAPILSIN TALİMALI

Daha önce AK Partiye oy verip son seçimde tercihini başka partiden yana kullanan seçmene ulaşmak ve yeniden ikna etmek için mahalle buluşları, STK, iş yeri ziyaretlerinin artırılacağı öğrenildi. Teşkilatlara, küskünlüklerin bir tarafa bırakarak Türkiye'nin hizmet belediyeciliğinden faydalanması için bir çalışma yürütmeleri konusunda talimat verildiği ifade edildi.

ANKET ÇALIŞMALARI YAPILDI

Mayıs seçimlerinin ardından yaptıkları anketlerle seçmenin neden kendilerine oy verip vermediğini araştıran AK Parti, oy vermeyen seçmenin tercihini değiştirmek için vatandaşla güçlü bir iletişimini kuruyor.

SEÇİM STARTI VERİLECEK

7 Ekim'de kongreye gidecek olan AK Parti, yerel seçimin startını da bu kongrede verecek.

Yeni evlenecek çiftlere müjde! Faizsiz kredinin detayları belli oldu Gündem Muharrem İnce'ye yapılan kaset kumpasından FETÖ çıktı! Siyaset Vural'dan İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler! Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere müjde! Siyaset