AK Parti milletvekili adayları belli oldu mu?

AK Parti milletvekili aday listesi merak ediliyor. Cumhur ittifakında olan MHP, milletvekili listesini dün açıklamıştı. Gözler AK Parti milletvekili listesi açıklamasında. Peki, AK Parti milletvekili adayları belli oldu mu? AK Parti milletvekili adayları listesi ne zaman açıklanacak?

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimine az bir süre kaldı. Partiler, verilen süre sonuna kadar milletvekili aday listelerini teslim etmek zorunda. Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili listesi açıkladı. Şimdi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) milletvekili adayları merakla bekleniyor. Peki, AK Parti milletvekili adayları kimler oldu? AK Parti milletvekili listesi açıklandı mı?

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU MU?

Cumhur İttifakı'nda MHP'nin milletvekili adayları listesini yayımlaması sonrasında gözler AK Parti'de. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı sonrasında AK Parti milletvekili adayları belli olacak?

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Milletvekili adayları kesin listesinin YSK'ye son teslim tarihi 9 Nisan Pazar günü. Bu nedenle AK Parti milletvekili adaylarının bu hafta sonu açıklanması bekleniyor.

3 DÖNEM KURALI İLE YENİ İSİMLER YER ALACAK!

Yüksek Seçim Kurulunun takvimine göre 9 Nisan'da aday listelerini teslim edeceklerini bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tabii olarak 3 dönem kuralı ve diğer sebeplerle aday listelerimizde yeni isimler de yer alacak. Arkadaşlarımızın bir kısmıyla ise önce aday sonra milletvekili olarak inşallah devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Tüm arkadaşlarımızla farklı zeminlerde, farklı görevlerde omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz. AK Parti ben partisi değil, biz partisidir. Ve bu adaylıkla ilgili bunları bir neticeye bağladıkça da kamuoyuyla paylaşacağız." ifadesini kullandı.

İnce: Amaçları ikna etmek değil imha etmek! Siyaset Bakan Kurum'dan seçim açıklaması: Depremzedeler bizi bekliyor SEÇİM 2023 Son dakika! AK Parti'den DSP'ye sürpriz ziyaret! Siyaset MHP Muğla milletvekili adayı Özlem Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? Siyaset