AK Parti İstanbul ilçe belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçim için partilerin hazırlıkları devam ederken Cumhur İttifak'ı İstanbul'da Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Murat Kurum'u aday gösterdi. AK Parti'nin İstanbul'un ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı da belli oldu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ocak'ta partisinin 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 26 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Konuşmasında ''Fatih'in emaneti olan güzel İstanbul'umuzu muradına kavuşturacak, büyükşehir belediyesini yeniden ve sadece İstanbul halkına hizmet eder hale getireceğiz.'' ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayının Murat Kurum olduğunu duyurdu.

AK Parti'nin İstanbul'un ilçe belediye başkan adaylarını ne zaman tanıtacağı da belli oldu.

Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum, Beyoğlu'nda İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaret sonrası önemli açıklamalarda bulunan Kurum, "Önümüzdeki cumartesi günü saat 14.00'te İstanbul'umuzun ilçe belediye başkan adaylarını Sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifleriyle İstanbul halkına Haliç Kongre Merkezi'nde tanıtmış olacağız" dedi. 

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi ittifak yapacak mı? Siyaset TKP Kadıköy için kararını verdi! Gündem CHP'den İYİ Parti'ye bildiri tepkisi: Kim kimin yanında, nerede duruyor? Gündem Özel ve Kılıçdaroğlu cenaze töreninde bir araya geldi Siyaset