AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'den çok konuşulacak 6284 çıkışı: Toplumu kimin ikiye böldüğü ortaya çıkacak

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 6284 sayılı kanunu savunmasıyla kendi siyasi çevresinde de tepki çekiyor. Kimileri Zengin'in AK Parti'den ihraç edilmesini bile savunuyor. Zengin çok dikkat çeken şu sözleri kullandı "Bir gün bu tartışmaları bu topluma kimin yaptırdığı ortaya çıkacak. Hiçbir kanun maddesi bir toplumu böylesine bölemez."

Abone ol

Son aylarda 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun ile AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, sıkça gündemde. Zengin, bu kanunun kırmızı çizgileri olduğunu söylerken AK Parti'ye oy veren bir kesim ve bazı gazeteciler ise Zengin'in AK Parti'ye zarar verdiğini ihraç edilmesi gerektiğini savundu. 

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Ülke TV'de İnce Fikir programında dikkat çeken ifadeler kullandı. 

Zengin'in açıklamalarından öne çıkan kısımlar şunlar: 

"BEN SONRADAN AK PARTİLİ OLMADIM, AK PARTİLİ OYUNU ŞARTA BAĞLI VERMEZ"
"Ben sonradan AK Partili olmadım. Başka bir partide siyaset yapmadım ve yapmayacağım da. Daha dün başka yerlerde gezen insanlar, oyunu şarta bağlı verenler, bir AK Partili oyunu şarta bağlı vermez. Biz yokluk içinde hayatımızdan fedakarlık ederek siyaset yaptık. Bunun hiçbir önemi yok. Resimlerimizi koyup çarpılar koyuyorlar. Bizim konuşmamız lazım. Önceden olsa anlatmaya çalışırdım ama şimdi kimse bununla ilgilenmiyor. 

"HİÇBİR KANUN TOPLUMU BÖYLESİNE BÖLEMEZ"
Bir insanın iyi bir Müslüman olup olmadığına karar veren bu tweetler midir? Bir insanın akıbetiyle ilgili kararı Allah verecektir. Bu söylediklerim kayda geçecektir. Her şeyi bir kenara koyalım. Bir gün bu tartışmaları bu topluma kimin yaptırdığı ortaya çıkacak. Hiçbir kanun maddesi bir toplumu böylesine bölemez. Benim itirazım bu konuların tartışılmasınadır."  

Bahçeli'den oy pusulası açıklaması: Bu hayra işarettir Gündem Akşener'den İstanbul Sözleşmesi açıklaması SEÇİM 2023 Meriç Köyatası'ndan dünyanın kabul ettiği SİHA’lara ilişkin skandal sözler Gündem Murat Yetkin'den diploma resti: Çıkarsın vursun yüzlerine Gündem