AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'un Açıklamaları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Cumhur İttifakı'nın önemini ve Türkiye'ye sağladığı katkıları Mersin'de dile getirdi.

Abone ol

Mersin'de gerçekleştirilen AK Parti Toroslar 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Ali İhsan Yavuz, Cumhur İttifakı'nın diğer siyasi birliklerden farklı bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Yavuz, "Cumhur İttifakı o diğer ittifaklara benzer bir ittifak olsaydı, bu kadarını asla gerçekleştiremezdik. Bu derece prangaları söküp atamazdık. Zincirleri koparıp yok edemezdik. Yasakları ortadan kaldıramazdık. Terörü köşeye sıkıştıramazdık. FETÖ'yü bu ülkeden söküp atamazdık." şeklinde konuştu.

GEÇMİŞİN ZORLUKLARI VE BUGÜNÜN İMKANLARI

Yavuz, Türkiye'nin geçmişte yaşadığı darbeler nedeniyle zorluklar çektiğini ifade ederek Cumhur İttifakı'nın değerinin bilinmesi gerektiğini vurguladı. "Artık darbeler konuşulmuyor, 'Egemenlik yetkisi kime aittir?' tartışmaları yok. PKK serbestçe ortalıkta gezemiyor. FETÖ'yü bu ülkeden söküp attık. Artık 'İktidar da olunur, muktedir de olunur.' noktasına geldik hamdolsun," dedi.

HİZMET ATAĞI VE CUMHURBAŞKANI'NIN EMEKLERİ

Yavuz, Türkiye genelinde gerçekleştirilen hizmet atağına da dikkat çekti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu süreçteki katkılarının büyük olduğunu belirtti. Ayrıca, Toroslar ilçesinin ardından Mersin Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Akdeniz 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan Yavuz, bu tür etkinliklerin öneminin altını çizdi.

PROGRAMDA YER ALAN AK PARTİ TEMSİLCİLERİ

Yavuz'un programında, AK Parti Mersin Milletvekilleri Nureddin Nebati, Ali Kıratlı, Havva Sibel Söylemez, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mustafa Sever, AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir ve MHP İl Başkanı Ömer Gürsoy da yer aldı.

Mersin'de AK Parti AK Parti Toroslar 6. Olağan İlçe Kongresi, Mersinli Ahmet Spor Salonu'nda gerçekleşti. Kongrede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da yer aldı.

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak'ta Ek Zam Taleplerini Açıkladı Gündem Destici'den adalet ve güvenlik vurgusu Gündem AK Parti İlçe Kongreleri Başladı Siyaset AK Parti'de değişimin ayak sesleri Gündem