AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen'den seçim anketi açıklaması

AK Parti'den İstanbul'da belediye başkanlığı için isim vererek anket yaptırıldığı yönündeki iddialara cevap geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak "Türkiye'nin hiçbir yerinde herhangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadık" dedi. Bazı basın yayın organları AK Parti'nin İstanbul genelinde anket yaptırdığını, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açık ara farkla önde olduğunu iddia etmişti.

Abone ol

Geçtiğimiz haftalarda bazı basın yayın organları AK Parti'nin İstanbul genelinde yerel seçim anketi yaptırdığını, ankette hiçbir adayın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu geçemediği sonucuna varıldığını ileri sürmüştü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Şen X hesabından yaptığı açıklamada, "AK Parti olarak Türkiye'nin hiç bir yerinde herhangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadık" ifadelerini kullandı.

"ÇÖP ANKETLERE İTİBAR ETMEYİN"

Şen yaptığı açıklamada, yapılan anketlerin açık bir operasyon olduğunu kaydederek şu ifadeleri kullandı:

"Parti olarak Türkiye'nin hiçbir yerinde herhangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadık. AK Parti adını kullanarak açık operasyon ve manipülasyon yapan kişilere ve çöp anketlere itibar edilmemesi dileğiyle kamuoyunun bilgisine sunulur."

Özgür Özel, yerel seçim için ilk adayını açıkladı Siyaset Yeniden Refah tüm adaylarını tanıttı Siyaset Kılıçdaroğlu'nun alışkanlıkları değişmedi Siyaset Özgür Özel'den 'Akşener görüşmesi' açıklaması! Gündem